Arama

EBMC Başkanı Nafiz Koca, Avukatlar Günü Kutlu Olsun

9 yıl önce

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; yazılı bir basın bildirisi yayınlayarak 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

EBMC Başkanı Nafiz Koca, Avukatlar Günü Kutlu Olsun
ad image
ad image

Savunmanın yargının en temel unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; “Savunma olmadan hak dağıtımından, yargı bağımsızlığından söz edilemez. Hak arama özgürlüğünün tam olarak gerçekleşmesi savunmanın daha da güçlendirilmesi ve yargının daha sağlıklı, hızlı ve uyumlu işletilmesine bağlıdır.” dedi.

 

Hukuk sistemimizin ayrılmaz bir parçası olan avukatların “Adalet mülkün temelidir” anlayışıyla toplumdaki hak ve özgürlüklerin savunucusu olarak fedakârca hizmet ettiklerini vurgulayan EBMC Başkanı Koca; “Savunma makamının temsilcisi olan avukatlarımız, kişileri hakları konusunda bilgilendirip yönlendirmekte haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olarak önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Kamu vicdanının ve adaletin sağlanması, toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi için, kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına hassasiyetle görevlerini yerine getiren tüm avukatlarımızın ‘5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image