Arama

Elazığ Kültür Park’ta Yaz Akşamları

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaz Etkinlikleri" coşku ve heyecanıyla sürüyor. Şehrin yeni yaşam merkezi Kültür Park'ta bir araya gelen Elazığlılar, yaz etkinlikleri ile Kültür Park’ın serinliğini birleştirerek eğlenmeye devam ediyorlar

Elazığ Kültür Park’ta Yaz Akşamları
ad image
ad image

 

Elazığ Belediyesi,  vatandaşların yaz akşamlarını dolu dolu geçirmesi, gönüllerince eğlenmeleri için Kültür Park Amfi Tiyatro’da çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda dün akşam Elazığ’ın yetiştirdiği sanatçılarından olan İskender Açıkses,  Elazığlı vatandaşlara bir konser verdi. Programda sahne alan ses sanatçısı İskender Açıkses, birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirerek güzel bir organizasyona imza attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı Açıkses, istek şarkılarına da yer vererek mahalli türkülerin yanında güncel şarkıları da okudu.

Yıllardır Elazığ ve çevre illerde çeşitli organizasyonlarda sahne aldığını belirten sanatçı Açıkses, böylesi güzel bir programın hazırlanmasında emekleri olan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederken, konserde kendisini yalnız bırakmayan Elazığlılara minnettar olduğunu belirtti.

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image