Arama

Elaziğ'da Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışma

6 yıl önce

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların, mezar ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Elaziğ'da Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışma
ad image
ad image

 

Şehir genelinde mevcut yollardan sökülen parke taşları, Harput ve Asri Mezarlık başta olmak üzere merkeze bağlı tüm mezarlıkların ara yollarına döşeniyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde yaklaşık 40 bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıldı.
Çalışmalarla ilgi açıklama yapan Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat,  Elazığ Belediyesi ekiplerinin Kurban Bayramı öncesinde başlattıkları kapsamlı çalışmaların mahalle sakinleri tarafından da beğenildiğini ve memnuniyetle karşılandığını söyledi.
Bayram sabahından itibaren cami ve mezarlıklara yoğun ziyaretlerin gerçekleşeceğini belirten Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat açıklamalarını şu ifadelerle sürdüdürdü. “ Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mezarlık alanında ne kadar cadde ve sokak varsa hepsini kilitli parke ile döşeyerek güzelleştirdi. Yazın tozdan topraktan, kışın çamurdan buralardan geçilmiyordu. Bu anlamda Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Hakikaten olması gereken bir şeydi. Sayın Belediye Başkanımız çeşitli yollardan sökülen parke taşlarını değerlendirerek mezarlıklarımıza bu tür güzel hizmetleri sağladılar. Kendilerine bütün Elazığ adına şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum.”dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image