Arama

İkiz Tepeler 26 yıl sonra geri döndü ve hala 'incredible'

6 yıl önce

Kahve döküp bir kiraz pasta pişirin David Lynch'in kült tv dizisi Twin Peaks, 26 yıllık bir boşluktan sonra geri döndü.

İkiz Tepeler 26 yıl sonra geri döndü ve hala 'incredible'
ad image
ad image

 

Dönüşü hem övgü hem de şaşkınlıkla eleştirmenlerce selamlandı, biri bunları "tanıdıkça anlaşılmaz" olarak nitelendirdi.
New York Times gazetesinin incelemesine devam eden "Yaklaşık 30 yıl sonra, Bay Lynch'in görsel hayal gücü, benzersiz kalıyor" dedi .
Kyle MacLachlan, Pazar günü ABD şebekesi Showtime'da yayınlanmaya başlayacak olan 18 bölüm serisinde FBI ajanı Dale Cooper rolünü yeniden başlatıyor.
İlk iki bölüm, Pazartesi sabahının erken saatlerinde İngiltere'de Sky Atlantic'te gösterildi ve Salı günü saat 21: 00'de yeniden gösterilecek.

Bölümlerde, MacLachlan'ın karakterinin, hala orijinal dizilerin 1991'de ayrıldığı gizemli "siyah köşk" e sıkışıp kaldıkları görüldü.
Geri dönülecek diğer karakterler arasında cinayetin orijinal gösterinin temelini oluşturan Laura Palmer ve geç Catherine Coulson tarafından oynanan 'The Log Lady' bulunmaktadır.
Tümü Lynch'in kendisi tarafından yönetilen gelecek bölümlerde Michael Cera, Laura Dern ve Naomi Watts oyunculara katılır.
Metro'nun James Baldock'a göre , yeni dizi "sessizce parlak ... düşünceli ve sade".
Lynch ve ortak yapımcı Mark Frost, devam etti: "Formatı alıp orijinallerini yaratmanın özünü kaybetmeden güncelledi."
Çeşitlilik Sonia Saraiya İkiz Tepeler olarak adlandırdı: Dönüş "garip ve ürpertici ve yavaş" ama itiraf "ilginç" oldu.
"İzlemek özellikle eğlenceli değil ve oldukça rahatsız edici olabilir" diye devam etti . "Ancak görme veya niyetten yoksun bir şeyi izlediğinize hiç inanmamaktadır."

The Hollywood Reporter'ın Daniel Fienberg, "İlk iki saati boyunca David Lynch'in yeni İkiz Tepeleri rahatsız edici, tuhaf, eğlenceli ve temelde gözden geçirilmesi imkânsız" diyor.
Ancak ilk iki bölüm "erişilebilir derecede korkunç, rahatsız edici ve orijinal İkiz Tepelerin en iyi parçalarının çoğu kadar cahil" olarak adlandırmaya başladı.
The Guardian'da yazan Mark Lawson, kült habercisinin en son yinelemesinin daha "ne oldu" olduğunu söyledi. Kimden çok.
"Devler, cüceler, canavarlar ve hayaletlerle doludur, İkiz Tepe'ler en çok CIA tarafından büyük bir redaksiyona tabi tutulmuş LSD'de yazılan modern bir masala benzemektedir" diye yazdı.
Yürüyüş Öldürücü Jeffrey Dean Morgan, Twitter'da Twin Peaks'ın dönüşünü memnuniyetle karşıladılar ve Lynch'i " bejesus'u doğumundan " ünlü kutlamalardan ötürü övüyorlardı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image