Arama

İngiltere'ye AB'ye bağlı yükümlülüklerimiz var ve İngiltere'nin boşanma faturasını ödeyeceğini kabul ediyor

6 yıl önce

BREXIT bakanlarından Brüksel'e geri dönmesi ve İngiltere'nin bir çıkış kanuni tasarısını kabul edeceğini kabul etmesi beklenirken, zayıf olarak "adil bir çözüm" olacağını iddia etti.

İngiltere'ye AB'ye bağlı yükümlülüklerimiz var ve İngiltere'nin boşanma faturasını ödeyeceğini kabul ediyor
ad image
ad image

Perşembe günü Meclise yapılan yazılı açıklamada, bakanlar tek yönlü bir cadde olmadığı ve AB'nin hala İngiltere'ye karşı yükümlülükleri olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Bir Brexit bakanı Barones El Anelay, "Başbakanın [Madde 50 mektubunda] ortaya konduğu gibi finansal uzlaşmaya ilişkin olarak Hükümet, AB ile birlikte çalışacağımızın adil bir çözümünü belirleyeceğimiz açıktı. Yasalara uygun olarak ve devam eden ortaklığımızın ruhu çerçevesinde, İngiltere'nin haklarını ve yükümlülüklerini bırakan bir üye ülke olarak görüyoruz.

"Hükümet, İngiltere'nin İngiltere ve AB'ye karşı yükümlülükleri olduğunu ve bunun İngiltere'nin çekilmesinden sağ çıkacağını ve bunların çözülmesi gerektiğinin farkındadır" dedi.

David Davis ve Michel Barnier

Hükümet bir açıklamada, bir çıkış faturasının ödenmesi gerekeceğini kabul etti

Heyecan verici avukatlara rağmen, onay, muğlak olmaya devam ediyor ve İngiltere'yi herhangi bir anlaşmaya bağlamıyor.

Müzakereciler Pazartesi günü bir dizi görüşme daha hazırlanıyor ve AB'nin baş müzakerecisi Michel Barnier, İngiltere'nin bir çıkış anlaşması yapılması kaçınılmaz olmadığı sürece herhangi bir ilerleme kaydedilmeyeceği konusunda uyarıda bulundu.

AB, Britanya'nın çıkış kanununu 80 milyar sterlin aştı, kısmen de eurocrats, İngiltere'nin üyesi olduğu sırada gelecek AB bütçe taahhütlerinden bir kısmını karşılamak için savundu.

Brexit görüşmeleri 2017: Brexit müzakerelerinin birinci günü en yeni resimler

Müzakerelerin ilk aşaması, İngiltere'deki Avrupalı ​​göçmenlerin akıbeti ve Britanyalılar Avrupa'ya yerleştiler
 
David Davis ve Michel Barnier, AB Komisyonu'ndaki Brüksel toplantısında bir basın toplantısı düzenledi
 

David Davis ve Michel Barnier, AB Komisyonu'ndaki Brüksel toplantısında bir basın toplantısı düzenledi

Açıklamada, İngiltere'nin adına her iki tarafın da değerli zaman kaybına yol açacak korku içinde olduğu konusunda anlaşmaya yönelik bir çaba ortaya çıkıyor.

Brexit sürecinde yer alan bir AB diplomatı Financial Times'a şunları söyledi: "Bu [İngiltere] ifadesi eskisinden de öteye gidiyor.

"Önümüzdeki hafta bir elektrik çarpması duruyor. Mali uzlaşmaya sıfır ilerleme kaydedilmiş olsaydık, gerçek bir problem olurdu "dedi.

'Brexit gülünç bir mesele değil' Alman MEP Johnson'a saldırıyor

Barones Anelay

Yazıda, İngiltere'nin AB'ye karşı yükümlülüklerini kabul ettiğini söyledi.

Boris Johnson

Johnson daha önce AB'ye çıkış faturası için 'düdük çalması' söyledi

Brexit sekreter David Davis, üç önemli görüşme belgesinin yanı sıra bir basın açıklaması yaparak finansal konulara atıfta bulunmadı.

Salı günü Boris Johnson şunları söyledi: "Sanırım gördüğüm meblağlar bencilce görünüyor ve düdük çalmanın tamamen uygun bir ifade olduğunu düşünüyorum."

Barnier, Dış Sekretere yaptığı yorumlar üzerine geri döndü ve "Herhangi bir ıslık duymuyorum, sadece saat geçiyor" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image