Arama

Paul Pogba, 120 milyon Euro'ya Manchester United'da

7 yıl önce

Paul Pogba'nın yılan hikayesine dönen transferinde Manchester United mutlu sona çok yakın. İngiliz ekibinin Juventus ile anlaştığı iddia ediliyor.

Paul Pogba, 120 milyon Euro'ya Manchester United'da
ad image
ad image

Fransa'nın en çok okunan spor gazetesi L'Equipe, Manchester United'ın Paul Pogba transferi için Juventus ile anlaştığını manşetine taşıdı. Dünyanın en pahalı futbolcusu olacak.

Gazetenin haberine göre; iki kulüp tam 120 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Transferin 120 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde Paul Pogba, dünyanın en pahalı futbolcusu olacak. Rekor Gareth Bale ve Real Madrid'deydi.

Daha önce Real Madrid, Tottenham'a 100 milyon euro ödeyerek Gareth Bale'ı kadrosuna katmıştı. 5 yılda 65 milyon euro.

L'Equipe, Pogba'nın Manchester United ile yıllık 13 milyon euro olmak üzere 5 seneliğine anlaştığını da okuyucularına aktardı. Mourinho'nun dördüncü transferi.

Juventus, Pogba'yı 4 yıl önce Manchester United'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Manchester United daha önce Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan ve Zlatan İbrahimovic'i transfer etmişti.

 

Pogba eğer bu transfer aralığında Manchester United kadrosuna katılırsa dünyanın en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcusu olacak. Ayrıca Pogba'nın menajeri Mino Raiola'nın Juventus'la arasındaki anlaşmadan dolayı bu transferden 24 Milyon euro kazanacağı belirtildi.

Pogba Juventus formasıyla Serie A'da 124 maçta 28 gol atarken 31 de asist yapma bşaarısı gösterdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image