Arama

Versova toplumu boynuzları hayvan sevenleriyle düz üste kilitliyor

6 yıl önce

Bir Versova toplum bir transferini karşıt olan bir kadın tarafından satın düz yönetimi ona düşman olduğunu iddia etti kızına sekiz yıl önce öldü, hayvan refahı faaliyetleri ve tutmak istediği için transferini engelliyor cızırtı onun tarafından benimsenen Toplum kapılarından dışarı.

Versova toplumu boynuzları hayvan sevenleriyle düz üste kilitliyor
ad image
ad image

 

Toplum yönetimini savunan bir başkan, bazı belgeler üretmek istediğinde "hayvanlar" diye çağırarak onlara hakaret ettiğini kaydetmiş ve kendisine karşı çıkmıştı.

Hayvan hakları çalışanı olan 35 yaşındaki Aarti Agrawal Gupta, toplumların vekil sicilini değiştirdi ve Shree Gitanjali Housing Society'de Rs 1crore'un devrini emreden bir emir aradı; Ancak ikincisi emre itiraz etti.

Aarti'nin annesi Uma Agrawal, 2009'da kalp rahatsızlıklarında ölmeden önce Aarti ve kocası Sudhanshu tarafından işgal edilen bu daire satın almıştı. Aarti, ailenin adını kendi evinde aktarmaya karar verdiğini, ancak toplum yönetimi, başıboş kedileri kabul etmesinden hoşlanmadıkları için çalışmalara bir anahtar açtığını söyledi.
"2011'de toplum komitesine ilk kez yaklaştığımızda, mülkünü kardeşlerimden istismar etmeye çalıştığımın kanıtlarının olmadığını iddia ettiler, bu yüzden babam ve iki kardeşim de eve ait olduğunu belirten yazılı bir mektup gönderdiler. Ama daireyi transfer etmeyi reddetti, "dedi Aarti.

Aynı yıl çift, Topluluklar Müsteşar Yardımcısına yaklaştı; Birden çok duruşmadan sonra, transfer lehine bir emri geçti.

Yönetim komitesi, siparişin incelenmesi için başvuruda bulundu ve konu 2012'de mahkemeye döndü. Bir kez daha, Mayıs 2014'te, yardım memurunun, dairenin kendisine aktarılması gerektiği konusunda bir nihai kararı verdiği bir kez daha gerçekleşti. . Aarti, "Sipariş sonrasında yetkililer toplumun kitaplarına el koydu ve aktarmayı zorla kaydetti." Dedi.
Çift, 2012'de toplum onlardan bakım masrafları almayı bıraktığını söyledi: çekleri ve banka taslaklarını iade etti. Aarti, "Parayı kabul etmiyor ve bize borçlu gibi davranıyorlar, bu beş yıldır sürüyor ve aidatlar 43.000 RY'yi aşıyor" dedi.
Sudhanshu, karısının hayvanlar için harekete geçmesi nedeniyle topluluğun tuğladan duvara döküldüğünü iddia etti. "Bütün hayvanlara toplum kapılarından uzak durmaları ya da içeri girmeleri halinde kötüye kullanılması gerektiğine inanıyorlar, ancak eşim sertifikalı bir hayvan refahı aktivistidir ve bu insanlar tarafından istismar edilen sayısız kediyi kurtardı" dedi.

Bir hayvan refahı STK Sudhanshu'nun sorumluluğuna destek verdi. Hayvanlar için İnsanlar aktivisti Nirali Karodia'ya göre, hayvanların topluluk binalarında kötü muamele gördüğü biliniyor . "2012'de toplumda bir kedi öldürüldü, ardından bazı kediler bilinmeyen insanlar tarafından metre odasına kilitlendi. Toplum Aarti ve Sudhanshu'yu hayvan sevenler olmaktan sürekli rahatsız etti. Bu engellerin kaldırılmasının muhtemel olması nedeniyle Çiftin hayvanlar için çalışmasını istemiyorum, "diye yorumda bulunulduğunda Mumbai Aynasına anlattı.
Guptas, aynı zamanda toplumu bir kez ağaçların kesilmesine karşı seslerini yükselttiklerini ve bu yüzden yönetimden rahatsız olduklarını söyledi.

Yönetim komitesi sekreteri Behram Khambata aramaları kabul etmedi ve evinde ve ofisinde bizi karşılamadı. Diğer sandalye sahipleri de yorumu reddetti. Bu muhabir gizli isim olmaksızın şöyle dedi: "Aarti önümüzde büyüdü, ancak kağıtları göndermesini istediğimizde bize orijinalini vermeyi reddetti, Bizi kağıtları uzakta yiyebilecek hayvanları çağırıyorlardı. Kötü davranış, konuyu mahkemede takip etmemize neden oldu. "
"Avukatımız konunun alt yargısına kadar bakım masraflarını ödemememiz gerektiğini önermişti" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image