Arama

Yaşar Kaplan, Vatandaşımız Bizi Bağrına Bastı

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, 4 ilçeye yaptıkları ziyaret kapsamında vatandaşların kendilerine büyük sevgi gösterdiğini belirterek, halkın büyük kesiminin yaşanan siyasi krizin CHP iktidarıyla aşılacağına inandığını vurguladı.

Yaşar Kaplan, Vatandaşımız Bizi Bağrına Bastı
ad image
ad image

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ve Merkez İlçe Başkanı Metin Çağlar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında bazı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

 

Arıcak, Alacakaya, Kovancılar ve Palu ilçelerine giderek burada teşkilat yöneticileriyle buluşan CHP heyeti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçelerde esnaf ve vatandaşlar da görüşen CHP heyeti, sorunları dinledi.

 

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, halkın yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Halk bizi bağrına bastı. Halkın bu sevgisi ve teveccühü bizleri iktidara taşıyacaktır” dedi.

 

CHP İl Başkanı Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Daha önce bazı kurumları ziyaret ederek, yetkililerle Elazığ ve ilçelerinin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Parti olarak belirlediğimiz sorunları ve çözüm önerilerini yetkililere ilettik. Umarım uyarılarımız dikkate alınır ve sorunlara kısa vadede çözüm bulunur. Bizim amacımız halkın refahı ve huzurudur. Ziyaretlerimizi de bu sebeple gerçekleştiriyoruz. İşte bu nedenle bugün Elazığ için büyük öneme sahip Arıcak, Alacakaya, Kovancılar ve Palu ilçelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerde hem teşkilat yöneticilerimizle hem de halkımızla buluşarak sorunlar üzerinde istişare yaptık. Ziyaretlerde gördük ki halkımız CHP’den çok umutlu. Ziyaretimizden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar bizlere büyük ilgi gösterdi. Ben buradan tüm vatandaşlarımıza destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halkın büyük kesimi yaşanan siyasi krizin CHP iktidarıyla aşılacağına inanıyor. Halkın bu desteğiyle inanıyorum ki hem yerelde hem Türkiye genelinde partimiz arzulanan noktaya ulaşacaktır. Önümüzdeki süreçte de ziyaretlerimize devam ederek sorunları gündeme taşımaya ve çözüm bulmaya devam edeceğiz. Ben tekrar, bizleri ilçe ziyaretlerinde yalnız bırakmayan teşkilat yöneticilerimize, partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”

 

CHP heyeti, ilçe ziyaretlerinde ayrıca bazı kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image