Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Başkan Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi
ad image
ad image

Yerel yönetimleri güçlendirerek, belediye başkanları arasındaki bilgi paylaşımı ve koordinasyonu geliştirmeyi hedefleyen Türkiye Belediye Başkanları Birliği 3. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Başkan Yanılmaz, genel kurulda, yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

           

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliği görevini 2. dönemde de başarıyla sürdüren Başkan Yanılmaz, şehrimize katkı sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yanılmaz'ın Encümen Üyesi olarak yer aldığı Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Elazığ'ın çeşitli ilçe ve belde belediyelerine araç desteği sağlanmıştı.

           

Başkan Yanılmaz, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Şehrimizin gelişimine ilişkin her çalışmanın içinde yer almaya gayret ediyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği'nde Encümen üyesi olarak 2. dönemdir görev alıyorum. Buradaki çalışmalarımızla belediyelerimizin hizmet gücünü artırmaları için destek sağlıyoruz. Şehrimizde de ilçe ve belde belediyelerine araç desteği sağladık. Bu desteğimizi sürdüreceğiz. Türkiye Belediye Başkanları Birliği bünyesinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarla da şehrimizin gelişimine destek sağlayacağız " dedi.

.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image