Arama

Nafiz Koca Başkan Dumandağ’a Teşekkür Plaketi Takdim Etti

9 yıl önce

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gür ve EBMC Sekreterya sorumlusu Gülbin Yıldız , Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen programa desteklerinden dolayı Başkan Dumandağ’a bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Nafiz Koca Başkan Dumandağ’a Teşekkür Plaketi Takdim Etti
ad image
ad image

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ziyarette yaptığı değerlendirmede, Elazığ Ticaret Borsamızın çok değerli Başkanı ve kıymetli büyüğümüz Mehmet Ali Dumandağ’ın düzenlemiş olduğumuz 10 Ocak çalışan gazeteciler günü etkinliğinde göstermiş oldukları destek ve bizlere gösterdikleri ilgi camiamızı ve cemiyetimizi onurlandırmıştır, ben bir kez daha kendilerine çok değerli yönetimine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nin düzenlediği gece hakikaten çok güzel ve eksiksizdi, basınımızın çok değerli mensuplarının bir araya gelerek oluşturdukları bu cemiyetimizin düzenlediği gecede yanlarında olmakta bize düşen bir görevdi, Elazığ adına güzel işler yapan her kim olursa olsun biz yanında ve destekçisi oluruz , sayın Başkan Nafiz Koca ve yönetiminede bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

Daha sonra Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a plaketini takdim etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image