Arama

Elazığ'da Alo 188 Cenaze Hattı Hizmette

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ALO 188 Cenaze hattı ve Belediye araç filosuna eklenen 3 yeni cenaze taşıma aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Elazığ'da Alo 188 Cenaze Hattı Hizmette
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirdi. Elazığ Belediyesi cenaze yıkama, kefenleme, dini yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve defin işlemlerini 7/24 esasıyla ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

 

Yapılan düzenlemeyle birinci dereceden cenaze sahiplerinin ALO 188 Cenaze Hattını aramalarının ardından, Belediye bünyesinde oluşturulan özel ekip, cenazeyi evden alacak, ardından yıkama ve defin işlemlerini gerçekleştirecek. Bir din görevlisinin nezaretinde yapılacak tüm işlemler için vatandaştan herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Soğutma sistemine sahip olan yeni cenaze araçları vatandaşlara 7/24 hizmet verecek ve şehir dışı nakilleri de ücretsiz olarak gerçekleştirecek. 

 

ALO 188 CENAZE HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK

ALO 188 Cenaze Hattı ve cenaze araçlarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ALO 188 Cenaze Hattının bugünden itibaren hizmete girdiğini belirterek, "ALO 188 Cenaze Hattını bir kardeşimiz cenazem var diye aradığında başka hiç bir şeye karışmayacak. Bizim cenaze aracımız ekibiyle, ekipmanıyla birlikte o eve gidecek. Cenazeyi alacak, yıkamasını yaparak, kefenleyecek. İmamımızın eşliğinde mezarlığa götürüp defin işlemini yapacak. Bütün bunları yaparken cenaze sahibinden hiçbir ücret almayacak. Başlangıcından sonuna kadar cenazenin her türlü işlemini Belediyemiz ekipleri gerçekleştirecek" diye konuştu.

 

Acıların paylaşıldıkça azalacağını ifade eden Başkan Yanılmaz, "ALO 188 Cenaze Hattımız Elazığ'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image