Arama

Başkan Yanılmaz’dan Emrah Güllü’ye Destek Çağrısı

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hemşehrilerimizden 'O Ses Türkiye' yarışmacısı Emrah Güllü'ye final yolunda desteğin sürdürülmesi çağrısında bulundu.

Başkan Yanılmaz’dan Emrah Güllü’ye Destek Çağrısı
ad image
ad image

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında canlı yayınlara kalma başarısı gösteren Emrah Güllü, sergilediği üstün performans ve hemşehrilerinin desteğiyle finale doğru yürüyor.

Elazığlı yarışmacı Emrah Güllü dün akşam gerçekleşen canlı yayında seslendirdiği 'Oğul' isimli parçayla izleyicileri adeta büyüledi. Gruplar halinde yarışan yarışmacılar, SMS oylarıyla bir üst tura geçtiler. SMS oyları sonucunda Emrah Güllü gruptan birinci çıkarak, yoluna devam etti.

Emrah Güllü'ye tam destek veren Başkan Mücahit Yanılmaz, "Elazığ, dün akşam gösterdiği birlik ve beraberliğini bu gün de göstererek, Emrah Güllü kardeşimize en büyük desteği verecektir. Desteklerinden dolayı hemşehrilerimize, ilimizi en iyi şekilde temsil ettiği için de Emrah Güllü kardeşimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image