Arama

Çaydaçıra Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, şehrin dört bir yanında asfalt bakım-onarın ve yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Çaydaçıra Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Sürüyor
ad image
ad image

Çaydaçıra Mahallesi’nde de çalışmalara başlayan ekipler, Ömer Bilginoğlu Caddesi üzerindeki bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından başladıkları asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Planlamalar doğrultusunda, Çaydaçıra Mahallesi’ndeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda çalışmalar aralıksız sürdürülecek.

 

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Hilalkent-Abdullahpaşa mahallelerinde olası su sıkıntısının önüne geçmek amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni hat döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede de asfaltlama çalışmalarına başlandı.

 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, dört mevsim planlanan programlar doğrultusunda ekiplerin çalışmalarını sürdükleri belirtilerek, “Modern, kaliteli bir şehir hedefi doğrultusunda Elazığ Belediyesi olarak, tüm birim ve çalışanlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” denildi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image