Arama

Cem Yılmaz'a bir tepki de Nihat Doğan'dan geldi

7 yıl önce

Darbe girişimine karşı sosyal medyadan sessiz kaldığı için eleştirilen Cem Yılmaz'a bir tepki de Nihat Doğan'dan geldi.

Cem Yılmaz'a bir tepki de Nihat Doğan'dan geldi
ad image
ad image
15 Temmuz'da bir grup askerin darbe girişimi için sokağa çıkmasına karşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülen Türlk halkı tarihte bir ilki gerçekleştirdi. Günlerdir demokrasi nöbeti için sokaklarda olan vatandaşlara ünlü isimlerden de destek geldi. Konuya sessiz kalan ise sosyal medyada kullanıcıların eleştiri hedefi oldu. Meydanlarda birlik mesajı verenler sosyal medyada birbirine hoşgörü göstermedi. Şüphesiz çok eleştiri alan isimlerden birisi de Cem Yılmaz'dı. Hatta ünlü komedyen hakkında 'yurt dışına kaçtı' haberleri de yapıldı. Uzun süre cevap hakkını kullanmayan Yılmaz, dün sessizliğini bozarak 'vatan sevgim ortadadır' diyerek kimseye hesap vermeyeceğini yazdı.
-
Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı bu açıklamaya, darbe gecesi ve sonrasında da meydanlarda olan Nihat Doğan'dan ilginç bir tespit geldi. Doğan, Twitter hesabından 'Vatanı Nihat Doğan savunur Edebiyatını Cem Yılmaz yapar' yazdı.
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image