Arama

Elazığ'da Kuzova'lılar Dertli

8 yıl önce

Kuzova Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hazım Yaşbay konu ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Elazığ'da Kuzova'lılar Dertli
ad image
ad image

Kuzova Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hazım Yaşbay Kuzovanın dertleri büyük ve dertlerimize sahip çıkacak bir siyasi iradenin olmayışından dem vurarak şu açıklamayı yaptı.''Kuzovamızın 52 köyü ve 35 mezrası var, ne yazıktır ki hepsin de sıkıntılar diz boyu. Fatmalı köyümüzün Aşvan, Muratcık köyümüzün yolları 1950 li yıllardan kalma. Allah aşkına bir yetkilimiz çıksın desin şu köyünüze bunu yaptık, ne bir vekil ne bir il yöneticisi diyemez kuzovaya şu hizmeti getirdik. Sırf siyasi ayrımsa açıkca söylesinler Elazığ Palu ve civarından ibaret anlarız belki. DSİ yatırımları özel idare yatırımları nerede. Yollar berbat kanalizasyonlar harap ve çoğu köyde yok. Arazi yolları virane millet arazisine traktör götüremiyor.

 

Dambüyük köyümüz 10 defa başvurduğu halde bir kanalizasyon için aldığı cevap git köylüden 40 bin lira topla yatır ki kepçe yollayalım. Bırakın bu ayrıştırmayı, bir tarafa tüm imkanları kullanacaksın Kuzovalıya gelince yok diyeceksin.  Biz Elazığ'ın has ve öz evlatlarıyız. Ordan burdan gelmedik. Kimse bizi Elazığ'dan dışlayamaz. Allah nasip ederse seçimler de Kuzovalı herkezin hakkını verecek. ALLAH dürüst özü sözü doğru ve iş yapacak insanları başımıza getirmeyi nasip etsin. Herkezi bu niyetlerle saygıyla selamlıyorum''Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image