Arama

Elazığ Kaliteli Hizmet Almaya Devam Edecek

8 yıl önce

Kültür-Park bünyesinde hizmete sunulan Biyolojik Göletin yalıtımında kullanılan ithal malzemeyi sağlayan Fırestone firmasının yetkilisi Philip Moors, 20 yıllık Garanti Belgesini Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazim Özgür'e teslim etti.

Elazığ Kaliteli Hizmet Almaya Devam Edecek
ad image
ad image

Firma yetkilisine teşekkür eden Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazim Özgür, "Kültür Park, Elazığ için çok büyük bir projeydi. Kültür Park'ın yapımında en kaliteli malzemeleri kullanmaya dikkat ettik. Bu belge de, bu gayretimizin göstergesidir. Elazığ halkı bundan sonra da kaliteli hizmet almaya devam edecektir" dedi.

 

Park ve Bahçeler Müdürü Murat Torgut tarafından da biyolojik göletin arıtma sistemini kuran Bio Art firmasının yetkilisi Erdal Yeşil'e bir plaket verildi.

 

Kültür Park bünyesinde özel bir proje olarak hayata geçirilen Biyolojik Gölet, doğal güzelliğiyle alana önemli bir katma değer sağlıyor. Suni havuzlardan farklı olarak biyolojik göletin yalıtımında kullanılan özel malzeme ve ekolojik sistem sayesinde kimyasal madde kullanılmadan gölet kendi kendini otomatik olarak temizliyor. Kullanılan yalıtım malzemesi, ayrıca gölette, buharlaşma sonucu oluşan su kaybını tamamlama dışında hiç bir müdahale gerektirmiyor. Biyolojik göletin yapımında kullanılan malzeme sayesinde hem yapım maliyetinde hem de temizlik ve su kullanımında ciddi tasarruf sağlanmış oldu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image