Arama

Elazığ'da Sorunlar STS İle Çözülüyor

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi Beyaz Masa birimine vatandaşlar tarafından iletilen şikâyet ve talepler, kısa süre içinde Sorun Takip Sistemi üzerinden çözülerek, vatandaşa bilgi veriliyor.

Elazığ'da Sorunlar STS İle Çözülüyor
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi bünyesinde Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın göreve başlamasından kısa bir süre sonra hizmete sunulan Sorun Takip Sistemi üzerinden vatandaşlara 7/24 hızlı ve etkin hizmet sunuluyor.

Gelen şikâyet ve talepler sistem üzerinden otomatik olarak ilgili birim müdürlüğüne, çözümlenmemesi halinde ilgili başkan yardımcısına ve ardından da Belediye Başkanına bilgisayar ve cep telefonu aracılığıyla iletiliyor.
Sistem sayesinde vatandaşlar tarafından gelen şikâyet ve talepler konusunda birim müdürlükleri etkin hizmet vererek, kısa sürede çözüm sunuyor. Gün içinde ücretsiz 153 Beyaz Masa hattına gelen, temizlik, kaldırım işgali, kanalizasyon, ulaşım, imar, asfalt, su arıza gibi şikâyetler anında sistem üzerinde ilgili müdürlük ve sorumlu Başkan yardımcısı ile Belediye Başkanının bilgisayar ve cep telefonuna iletiliyor. Belirlenen süre içinde çözülmeyen şikâyetler, yöneticilerin telefonlarına uyarı mesajı olarak iletiliyor.

 

Sistemin sorun çözmede önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sistem sayesinde her birimin sorun çözmede daha dikkatli, hassas ve süratli çalıştıklarını söyledi.
 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image