Arama

Elazığ'da Enerji Nakil Hatları Arızaları Helikopterle Kontrol Edilecek

8 yıl önce

TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Bahattin Yıldırım Enerji Nakil Hatları ile ilgili arızaların Helikopterle kontrol edileceğini açıkladı.

Elazığ'da Enerji Nakil Hatları Arızaları Helikopterle Kontrol Edilecek
ad image
ad image

Enerji Nakil Hatları ile ilgili arızaların Helikopterle kontrol edileceğini ifade eden TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Bahattin Yıldırım’ ın vermiş olduğu bilgide; “Teşkilatımız bünyesinde 50.000 km’ye ulaşan 380 kV ve 154 kV enerji iletim hatlarımızın, helikopterlere monte edilen; video kamera, termal kamera, korona kamera ve fotoğraf kamerasından oluşan elektro-optik ekipmanlarla havadan kontrol edilerek, hatlarımızın arızalı veya arıza olabilecek yerlerinin tespit edilip kayıt altına alınması, belirli formatta ve periyotta raporlanması, arıza hallerinde arıza yerinin tespiti, arıza mahalline personel veya malzeme nakli işlerine MART 2014 tarihi itibariyle başlanmıştı.

 

Bölge Müdürlüğümüze bağlı Enerji İletim Hatlarında ve Trafo Merkezlerinde her yıl helikopterle rutin olarak gerçekleştirilen arıza kontrol uçuşları bu yıl 22 Mayıs 2015 Cuma günü itibariyle başlamıştır. Ayrıca acil durumlarda ihtiyaç bulunulması halinde Gaziantep bölgesinde hazır halde bulunan bir helikopter arızalara müdahale edecektir” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image