Arama

Erbakan Vakfı Büyük Buluşma Toplantısı Ankara’da Yapıldı

9 yıl önce

Erbakan Vakfı “Büyük Buluşma” Toplantısı Ankara’da Yapıldı. Toplantıya Elazığ’dan da 1 otobüs ve özel araçlarla katılımlar oldu.

Erbakan Vakfı Büyük Buluşma Toplantısı Ankara’da Yapıldı
ad image
ad image

Erbakan Vakfı Elazığ İl temsilciliği yönetim kurulu  üyeleri ve ilçe temsilcileriyle 1  otobüs ve özel araçlarla geçtiğimiz  c.tesi günü Ankara’ya hareket edildi ve  1 Şubat Pazar günü Ankara’da Gazi Üniversitesi Merkez kampüs tesislerinde 10.30-16.30  saatleri arasında “Büyük Buluşma “ toplantısına katıldı. Toplantı,  Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan,Genel Merkez görevlileri ile  Türkiye’nin tüm illerinden İl ve İlçelerinden gelen yönetimlerinden oluşan ve  1000 kişilik salonun içini ve dışını dolduran büyük bir katılım  ve heyecan içinde gerçekleştirildi.

 

Toplantı, Eski Milletvekillerinden Cemalettin Lafcı Beyin Kur’anı Kerim Tilavetiyle başladı. Daha sonra açılış konuşmasını Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan yaptı. Katılımcılara Hoşgeldiniz  diyerek  başladı. “Bugün burada il ve ilçe yönetimlerimizi biraraya getirdiğimiz ilk toplantımızı yapıyoruz. Bu toplantı tarihi bir toplantıdır. Büyük bir hareketin 2. Kırk yılının  başlangıç toplantısıdır. Nasıl ki Siyonizmin Üçyüzler Meclisi Var  Milli Görüş'ünde Erbakan Vakfı Var Elhamdulillah” dedi

 

Toplantı Genel Merkez yetkililerinin İl ve İlçe temsilcileri ile Bölge temsilcilerinin  yaptıkları faaliyetleri sunmaları ile devam etti. Bu bölümde Elazığ İl Temsilcimiz Haluk Aslan da Elazığ´da yapılan  ve yapılacak olan çalışmaların sunumunu yaptı. Sunumunda vakıf için yer tutulup içinin tefrişatının yapıldığını, ilçe temsilciliklerinin atanmaya devam edildiğini, 28 şubat Erbakan haftası etkinliklerinin ve 18 Martta Genel Başkanımız  Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakanın katılacağı konferans için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

 

 Kapanış Konuşmasını ise Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan yaptı.

 

Konuşmasında 14 ay gibi kısa sürede 60 ilde ve  200 ilçede Vakfın teşkilatlanmasını  tamaladığını kalan il ve ilçelerde de tamamlanmak üzere olduğunu belirten ERBAKAN, “Vakfımızın  kuruluş amacı kısaca Erbakan Hocamızın hayatı boyunca  yaptıkları şeyleri tekrar ve  geliştirerek yapmak amacıyla kurulmuştur. Vakfımız “Hayat İman ve Cihattır”, “İslamsız Saadet Olmaz”, “Cihatsız  islam Olmaz”, “İlk Hedefimiz 2. Yalta Konferansıdır” gibi  sözleri amaç ve hedef alarak kurulmuştur.

 

Vakfımız, Milli Görüş Dışında Bir Hareketi Türkiye'nin En Hayırlı Hareketi Olarak nitelendirenlerin, Milli Görüşü herhangi bir cemaatin uydusu yapmak isteyenlerin, Erbakan Hocamız vefat eder etmez onun koltuğununun peşine düşenlerin,Onun mirasını teşkilat toplantılarının konusu yapanların, Camiye gidenleri camiden kovarak cihat ettiklerini zannedenlerin, yalanlarla iftiralarla haksızlıklarla ittifak kuracağını zannedenlerin ve Milli Görüşün 40 yıllık geçmişini karalayarak hizmet ettiklerini zannedenlerin karşısında duracak ve buna asla müsaade etmeyecektir. Bu bakımdan Vakfımız hayati önem arzetmektedir.

 

Dünya Siyonizminin Müslümanları terörist gibi gösterme çabaları,güya kürdistan kuracak diye kobanide yapılanların, Ekonomik üstünlüklerini kullanarak sömürü ,tehdit ve şantajlarla yaptıkları bütün çalışmaların asıl amacının Büyük İsraili kurmak olduğunu belirten Erbakan, “İşte Erbakan Vakfı  Sadece Türkiyede değil Tüm dünyada da Siyonizmin planlarını bozacaktır. Bunu planlamak, projeler ortaya koymak yetmez bu fikirlerin bu düşüncelerin fiilen uygulanması ve hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bunun yapılabilmesi için de bu zihniyette olan insanların Erbakan Vakfımızın mensuplarının  Karar mekanizmalarında  olmaları gerekmektedir.

 

Bu tarihi toplantıda ifade edeceğimiz şudur ki bütün bunların yapılabilmesi için öncelikle Milli Görüş  zihniyetinin 13 sene aradan sonra mutlaka ama mutlaka TBMM de temsil edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle önümüzdeki günlerde ama bu haziran seçimlerinde ama bir sonraki seçimde ama muhakkak yurt sathında bütün Türkiye genelinde yeniden Milli Görüş haraketi, Milli Görüş mecliste hareketi başlatılmak gerekmektedir

 

Erbakan Hoca “Heyecan İmandandır “ derdi Bütün bunları yapacak kudret, damarlarımızdaki kanda, cihat şuurumuzda ve milli görüş ruhumuzdadır. Çünkü biz Fatih Sultan Mehmedin Torunlarıyız. Erbakanın dava askerleriyiz” dedi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image