Arama

Genç MÜSİAD'ın Yeni Yönetimi, EBMC'yi Ziyaret Etti

8 yıl önce

Geçtiğimiz aylarda yeniden şekillenen Genç Müsiad Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alperen Fırat ile Serhat Çelik; Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Genç MÜSİAD'ın Yeni Yönetimi, EBMC'yi Ziyaret Etti
ad image
ad image

Elazığ’ın sorunları ve eksikliklerinin giderilmesi noktasında yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette Genç Müsiad Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Ergün; Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca’dan faaliyetlerinin duyurulması kapsamında destek istedi. Müsiad’ı ve gençleri önemsediklerine dikkat çeken EBMC Başkanı Koca; Elazığ’ın menfaatine olan her faaliyetin arkasında olduklarını vurguladı. 



“ELAZIĞ’IN KABUĞUNU KIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Yeniden şekillenen Genç Müsiad Elazığ Şubesi olarak memleketin faydasına önemli çalışmalara imza atmak için yola çıktıklarını anlatarak, yolun başında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nden destek istediklerini söyleyen Genç Müsiad Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Ergün; “Yeni toparlandık, faaliyet programımızı oluşturduk araya Ramazan ayı girdi. Yeni yönetimimizle birlikte oluşturduğumuz faaliyet programı kapsamında harekete geçip sesimizi duyuracağız. Elazığ’ın sorunlarına çözüm bulmak ve önünü açmak amacıyla bir araya geldik. Güç birliği oluşturarak memleketimizin kabuğunu kırarak yeni keşifler yapmayı hedefliyoruz. Ciddi destekler söz konusu. Faaliyetlerimizi hayata geçirdikten sonra değerlendirmeler yapıp Elazığ için faydalı olmaya çalışacağız. Memleketimizdeki sorunları ve eksiklikleri ilgili yerlere taşıyıp sorunları çözmeye ve eksiklikleri giderme noktasında canla başla çalışmak istiyoruz. Elazığ’da problem çok fakat somut adım atan yok işte biz bu somut adımları atacağız. Bu noktada basının desteği bizler için çok önemli. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.



“MEMLEKET MENFAATİNE HER FAALİYETİN ARKASINDAYIZ”

Elazığ’ın problemleri, eksiklikleri çözüm yolları için yapılması gerekenler ile Müsiad’ın geçmişten günümüze yapmış olduğu çalışmaların ele alınıp irdelendiği sohbetin ardından bir teşekkür konuşması yapan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; “Sizler gibi gençler hem bizleri hem de Elazığlıları heyecanlandırıyor. Biz Müsiad’ın 90’lı yıllarda kurulduğu dönemi ve yol haritalarını bildiğimiz için Müsiad’ı önemsiyoruz. Özellikle sizler gibi genç yaşta iş hayatının çarklarına girmiş olan ve büyük sorumlulukları omuzlarına alan gençlerimizi apayrı önemsiyoruz. Yeni bir ruhla Elazığ’a faydalı olacağınıza inanıyoruz ve sizlerden ümitliyiz. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak biz her zaman memleketimizin menfaatine olan faaliyet ve çalışmaların arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Elazığ için hayırlı olsun diyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image