Arama

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu FHGC’ni Ziyaret Ederek; Basın Bayramını Kutladı

8 yıl önce

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ‘24 Temmuz Basın Bayramı’ nedeniyle Elazığ’da faaliyet gösteren Fırat Havzası Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek çalışanların basın bayramlarını kutladı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu FHGC’ni Ziyaret Ederek; Basın Bayramını Kutladı
ad image
ad image

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Murat Zorluoğlu burada Cemiyet Başkanı Mehmet Topal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Cemiyette bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu ziyaretlerin iadeyi ziyaret olduğunu, bu vesile ile bütün medya çalışanların basın bayramını kutladığını kaydetti. Vali Zorluoğlu basının sansür olmadan özgürce bilgilendirme faaliyetlerini yerine getirmesinin demokrasilerde son derece önemli olduğunu kaydetti. Vali Zorluoğlu Elazığ’da basının bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirirken son derece kaliteli ve etik kurallar çerçevesinde yayın yaptığına dikkat çekti.

 

FHG Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal’da ziyarette yaptığı değerlendirmede ziyaretten dolayı Vali Zorluoğlu’na teşekkür ederek ziyaretin kendilerine güç verdiğini söyledi.

 

BAŞKAN TOPAL’IN PROJELERİ VE VALİ’DEN İSTEKLERİ

 

Başkan Topal ayrıca iki doya içinde proje sunumlarını yaptı. Bunlardan biri AZER’İN MEZARI PROJESİ, diğeri ise BASIN MÜZESİ PROJESİ’di. Başkan Topal bu iki projeyi de 2003 yılında hazırladığını, BASIN MÜZESİ’nin eski valilerden Osman Aydın döneminde birkaç toplantıyla değerlendirildiğini, valinin tayinin çıkmasıyla hayata geçirilemediğini kaydetti.

 

Başkan Mehmet Topal ayrıca BASIN İLAN KURUMU’ndan sonra Elazığ’a BASIN-YAYIN ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nün bir şube müdürlüğünün açtırılmasını, Elazığ’a Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin de bağlanmasını talep etti.

 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinden memnun bir şekilde ayrıldı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image