Arama

Iraklı Bakanlardan toplu istifa

8 yıl önce

Kaynak: http://www.ilkha.com/haber/32959/irakli-bakanlardan-toplu-istifa

Iraklı Bakanlardan toplu istifa
ad image
ad image

Yerel kaynaklardam edinilen bilgilere göre Irak Hükümetinin Petrol Bakanı Adil Abdulmehdi, Ulaştırma Bakanı Bakr Cebr Zubeydi ile Gençlik ve Spor Bakanı Abdülhüseyin Ebitan’ın bugün istifa ettikleri  belirtildi.

Üç bakanın istifa mektuplarını Irak Başbakanı Haydar Abadi’ye bugün sundu. İstifa eden bakanlardan Abdülmehdi, Başbakan  Abadi'ye gönderdiği yazılı mektubunda, "Bakan olarak görevime devam etmeyeceğim ve Bakanlar Kurulu toplantılarına da katılmayacağım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bakanlık görevini  Vekili Fayyad Nime'ye vekaleten devrettiğini de bildiren Abdülmehdi, bakanlığa bir daha uğramayacağını ve katılması gereken resmi programlarını ve randevularını iptal ettiğini de duyurdu.

Irak Petrol Bakanı Abdülmehdi, 24 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada, istifasını 6 ay önce Başbakan Abadi'ye sunduğunu ifade etmiş ve "Bakanlıktan istifamı 6 ay önce Başbakan Abadi'ye sundum ama henüz bir yanıt almış değilim" ifadelerinin kullanmıştı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image