Arama

Kendini kaplan sanan çıplak adam ormana daldı

7 yıl önce

Çek Cumhuriyeti-Polonya sınırındaki ormanlık alanda LSD denilen oldukça kuvvetli halisünasyonlar görülmesine yol açan uyuşturucu nedeniyle kendini kaplan sanan çıplak bir adam 4 ayak üzerinde görüldü.

Kendini kaplan sanan çıplak adam ormana daldı
ad image
ad image

 

Adının Marek H. olduğu öğrenilen 21 yaşındaki adamın, depresyondan kurtulmak için kimyasal uyuşturucu LSD aldığı ancak bu tür uyuşturucuların en bilindik sonucu olan 'halüsinasyon görme' durumuna maruz kaldığı anlaşıldı.

UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE KENDİSİNİ KAPLAN SANMIŞ, AV ARAMAYA ÇIKMIŞ

Metro.co.uk'ta yer alan habere göre, uyuşturucunun etkisiyle kendisini Sibirya kaplanı sandığını söyleyen Marek, bir koku aldığını ve bu sebeple ormanlık alanda av aramaya başladığını anlattı.

8 SAAT BOYUNCA 25 KİLOMETRE YOL GİTMİŞ

Gizli kameraya yansıyan görüntüleri sonrası fark edilen Marek'in 2 eli ve 2 kolunun üzerinde, hayvanlar için tabir edilen '4 ayak üzerinde' pozisyonuyla bir kaplan gibi koşması dikkat çekti.

Polise 'kendisini bir Sibirya kaplanı gibi hissettiğini söyleyen Marek, 8 saatte, Çek cumhuriyeti-Polonya sınırı boyunca 25 kilometre yol kat etmiş.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image