Arama

Köfteciler Sokak Yenileniyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi örnek bir çalışmaya imza atarak, şehrin marka değerleri arasında yer alan Köfteciler Sokak'ta yenileme çalışması başlatıyor.

Köfteciler Sokak Yenileniyor
ad image
ad image

Yapılacak düzenlemeyle, Köfteciler Sokak'ta yer alan binalarda sokak yenilenmesi ve özel tasarım modern aydınlatma gerçekleştirilecek. Sokak estetik zemin kaplama çalışmalarının ardından şehrin yeni cazibe noktası olacak.

           

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile sokağın mevcut potansiyelinin artırılarak, daha geniş kesimlerin uğrak mekânları arasına girmesi amaçlanıyor.

           

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Köfteciler Sokak'ın gelecek kuşaklara bırakılacak miraslar arasında yer aldığını belirterek, "Sokaklar şehirleri yaşatan unsurlar arasında yer alıyor. Yapacağımız çalışmayla bu sokağımızın mevcut potansiyelini daha da artıracağız ve hem şehrimiz, hem de esnafımıza katkı sağlamış olacağız. Kente estetik bir değer katarak, görsel bir zenginlik oluşturacak bu çalışma için ihale süreci tamamlanmak üzere. Çalışma tamamlandıktan sonra Köfteciler Sokak’ı gözde mekânlarımızdan biri haline gelecektir" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image