Arama

Newsnight sunucusu Twitter'da 'tuhaf' elbiseleriyle alay etti

7 yıl önce

NEWSNIGHT sunumcısı Kirsty Wark, Cuma programında tuhaf bir kırmızı elbise oynadıktan sonra sosyal medyada alay edildi.

Newsnight sunucusu Twitter'da 'tuhaf' elbiseleriyle alay etti
ad image
ad image

 

Deneyimli gazeteci, kolsuz bir kırmızı elbise ve siyah tayt ile birlikte yapraklı bir desene sahip siyah-beyaz bir gömlek giydi.

Olası bir ikinci İskoç bağımsızlık referandumu ve Trump'un medyayla olan ilişkisi de dahil olmak üzere dokunaklı konuları tartışmaya rağmen, izleyiciler Mr Wark'ın kıyafetlerini gözlerinden uzak tutamadılar.

Birkaç Newsnight izleyicisi, giyim seçiminde duydukları güvensizliği paylaşmak için sosyal medyaya başvurdu.

Biri şunları yazdı: "Kirsty Wark'ın kıyafet seçiminde çok iyi gitmeme. En azından normal mavi rozetini giymekten kaçındı. "

Bir diğer ekledi: "Kirsty Wark, TV'de en kötü giyinmiş sunumcu olmak zorunda, elbise anlamda değil!"

Bazı izleyiciler hatta "bir bahis için" kıyafeti giydiğini düşünüyorlardı.

Program sırasında Wark, Theresa May'ın Glasgow'daki parti konferansında yaptığı konuşmadan sonra İskoç Sekreteri David Mundell ile konuştu.

Cumartesisi programında Kirsty Wark

Cumartesisi programında Kirsty Wark

Nicola Sturgeon'un İskoç bağımsızlığına ilişkin bir başka oylamaya çağrılması konusundaki tartışmalı bir tartışmada Mr Mundell, Scotland'daki halkın yeni referandum istemediği Newsnight gazetesine verdiği demeçte,

O, "İskoçya'da hızlanan tüm anket, bağımsızlıktan ya da aleyhinde olmaktan büyük çoğunluğun şu anda başka bir bağımsızlık referandumu düzenlenmesine karşı olduğunu gösteriyor.

"Başka bir bağımsızlık referandumunun bölücü olacağına inanıyorlar - İskoçya'da referandum yapıldı ve insanlar kararlı bir şekilde Birleşik Krallık'ın bir parçası olmaya karar verdiler.

"İskoçya'daki insanların ezici görünümü, bu anayasa tartışmalarından hareket etmeleri ve bence insanlar iki hükümetin birlikte çalışmasını istiyor ve böylece çıktıkça AB'den mümkün olan en iyi anlaşmayı alabiliyoruz.

"Bir başka bağımsızlık referandumumuz olmamalıyız."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image