Arama

Ömer Serdar'dan Kınama

8 yıl önce

Ankara'da yaşanan patlama sonucu 34 vatandaşımızın vefatı sonucu Ak Parti Elazığ Milletvekili kınama mesajı yayınladı.

Ömer Serdar'dan Kınama
ad image
ad image

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar'ın yaptığı açıklama şöyle :''13 Mart 2016 tarihinde, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine, yakınlarına ve bütün vatandaşlarımıza sabır ve metanet diliyorum.
           

Bu menfur saldırı bütün Türkiye’ye yapılmıştır ve huzurumuzu, birliğimizi, demokrasimizi hedef almıştır. Masum sivilleri hedef  alacak kadar gözleri dönmüş bu insanlık dışı canileri şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.
           

Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi, sabır ve vakarımızı muhafaza etmek, terörün varmak istediği hedefe verilecek en doğru cevaptır.
            

Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasını hazmedemeyen şer odakları, terör faaliyetleri üzerinden panik havası oluşturmaya, halkımızı yıldırmaya çalışmaktadır.
           

Terör faaliyetleri karşısında 78 milyon vatandaşımızla birlik olup kenetlendiğimiz takdirde, birlik-beraberliğimizi bozmak isteyen karanlık mahfillerin hesapları hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır.  
           

İnsanlık dışı bu saldırının failleri, azmettiricileri ve planlayıcıları, hukuk önünde hesap verecek ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaklardır.Bu vesileyle aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum''Dedi.
 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image