Arama

Roksan Kunter'e büyük şantaj! '10 milyon TL vermezsen özel fotoğraflarını yayarız'

7 yıl önce

Ünlü basketbolcu Erman Kunter'in kızı Roksan Kunter'e büyük şantaj. '10 milyon lira vermezsen özel fotoğraflarını yayarız' diye tehdit alan Kunter'e kurulan bu kumpas hackerlık sorununu tekrar gündeme taşıdı.

Roksan Kunter'e büyük şantaj! '10 milyon TL vermezsen özel fotoğraflarını yayarız'
ad image
ad image
Gençlik yıllarımızın efsane ismi Oya Aydoğan yaşam mücadelesini sürdürseydi Osman Sınav'ın çekeceği 'Şahane Damat' adlı dizide rol alacaktı. Ali Eyüpoğlu da bugün köşesinde 'Oya Aydoğan'ın yerine o rolü kim üstlenecek?' başlıklı yazı yazdı.
-
İşte Eyüboğlu'nun yazısından o bölüm:
"...Garaj İstanbul'daki konserde karşılaştığım Star TV'nin Genel Müdürü Ömer Özgüner'den yeni dizileri 'Şahane Damat'a dair yeni bir bilgi aldım.
 
Sevgili Cengiz Semercioğlu, Kelebek'te yazmıştı; Oya Aydoğan yaşasaydı Osman Sınav'ın Star TV'ye çekeceği 'Şahane Damat'ta oynayacağını.
 
Özgüner, 'Şahane Damat'ta Oya Aydoğan'ın canlandıracağı rol için Nükhet Duru ile anlaşıldığını söyledi. Bu vesileyle Oya Aydoğan'a bir kez daha Allah'tan rahmet, epeydir dizilerde görmediğimiz Nükhet Duru'ya da yeni projesinde bol reyting diliyorum."
-
OYA AYDOĞAN EFSANESİ
Oya Aydoğan 1976'da Ses Dergisi'nin düzenlediği 8. Sinema Artisti Yarışması'nda birinci olmuştu. Aynı yıl ilk başrolünü Deli Şahin filmi ile Cüneyt Arkın ile paylaşmıştı. 1982'de Yedi Bela Hüsnü filminde Hüsniye karakterini canlandırdı ve Kemal Sunal ile başrolde yer aldı.
-
2007-2010 tarihleri arasında FOX kanalında yayımlanan Bez Bebek adlı fantastik çocuk dizisi ile ekran karşısına geçti.
-
Aydoğan, 1976 ile 2016 yılları arasında toplam 51 sinema filmi ve 13 televizyon dizisi'nde rol aldı. Ferdi Tayfur, Serdar Gökhan, Kemal Sunal, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Bulut Aras ve İbrahim Tatlıses gibi bir çok sanatçı ile başrolü paylaştı.
-
İŞTE OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER
 
Kaynak : Mynet
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image