Arama

TÜMSİAD Elazığ Şubesi TÜMSİAD Genel Merkezinin Geleneksel 10.Yıl İftar Programına Katıldılar

8 yıl önce

TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Hakan Arslan,Başkan Vekili Musa Sekman ve yönetim kurulu üyeleri Tümsiad genel merkezinin İstanbul’da düzenlediği geleneksel 10.yıl iftar programına katıldılar.

TÜMSİAD Elazığ Şubesi TÜMSİAD Genel Merkezinin Geleneksel 10.Yıl İftar Programına Katıldılar
ad image
ad image

Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen TÜMSİAD 10. Yıl geleneksel iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere Milletvekilleri, İstanbul Valisi ve İBB Başkanı, Tümsiad Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Tümsiad Avrupa Ülke Yöneticileri, Tümsiad Şube Başkanları ve Yöneticileri, Kamu ve Özel sektör temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileri, Vakıf ve STK temsilcileri ile tüm yurttan çok sayıda TÜMSİAD üyesi ve misafirleri katıldı.



Program tasavvuf müziği dinletisinin ardından tilavet olunan Kur`an-ı Kerim ve iftar yemeği ile devam etti. İftarı müteakiben TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar DOĞAN bir konuşma yaparak katılımından dolayı Cumhurbaşkanına ve iftar programına katılan misafirlere teşekkür etti.TÜMSİAD`ın genel ve siyasi konulardaki görüşlerini dile getiren Doğan;Tümsiad’ın büyük bir aile olduğunu, Türkiye’nin ekonomisine yön verdiklerini belirterek, Türkiye’nin ekonomik olarak güçlü bir devlet olduğunu dile getirdi. Daha sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD`ın bugüne kadar kaydettiği gelişmelerden memnun olduğunu ifade ederek her konuda kendilerini destekleyen kararlı ve tutarlı bir durum sergileyen TÜMSİAD ile dava arkadaşlığı yaptıklarından bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin ihtiyacı olan güçlü ve istikrarlı bir hükümetin en kısa sürede kurulacağına inandığını ülkenin hükümetsiz kalamayacağını, bu konuda nihai kararın da millet iradesi olduğunu dile getirdi.
 


Erdoğan, anayasanın kendisine verdiği yetkileri tam olarak kullandığını, bunun dışında kesinlikle hareket etmediğini ve bundan sonra da etmeyeceğini özellikle vurguladı. Program sonunda TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan`a plaket takdim edildi. Daha sonra TÜMSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Yıldırım`a Cumhurbaşkanı tarafından 10. Yıl anısına TÜMSİAD plaketi verildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image