Arama

Başkan Yanılmaz Yapılan Haberlerle İlgili Açıklama Yaptı

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sosyal Kart projesi tanıtım töreni haberiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Yanılmaz Yapılan Haberlerle İlgili Açıklama Yaptı
ad image
ad image

Başkan Yanılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi:“Seçim öncesi çözüm projelerimizden olan ve yılın 12 ayı boyunca devam edecek Sosyal Kart Projesi hayata geçirilerek Türkiye’ye örnek bir proje olmuş, ulusal basında da geniş yer almış ve kamuoyunun takdirini kazanmıştır.

 

 Bunu hazmedemeyen bir kısım çevreler Sosyal Medya'da ve Yazılı Medya'da negatif algı operasyonu yapmaya başlamışlardır. Bu konu üzerinden negatif algı operasyonu yapmaya kalkanlar bilsinler ki gerçekte yardım alan hemşerilerimizi bizzat kendileri üzmektedirler.

 

 Bizi bilenler bilir ki; ben yokluğun ve yoksulluğun ne olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Onların içinde bulundukları halet-i ruhiyelerini de en iyi bilenlerden biriyim. Onun için göreve geldiğim günden beri bütün mahallelerimizde fakir, yoksul ve muhtaç ailelerimiz ile birlikte oldum. Ancak bu ailelere yaptığımız hiç bir yardım medyada yer almadı ve almayacak. Buna müsaade etmedim bundan sonra da müsaade etmeyeceğim!

 

Tekraren ifade ediyorum ki, bu fotoğraflar bilgim dışında yayınlanmıştır.  Proje kapsamında sosyal kart yerine ikili resimlerin yayınlandığı bilgisi tarafıma ulaştığı an beni derinden üzen ve yaralayan bu fotoğraflar anında yayından kaldırılmıştır.

 

 Haber içeriğinde servis edilen resimler bilgim dışında yayınlanmasına ve hemen 20 dakika sonra talimatımla yayından kaldırılmasına rağmen bir kısım art niyetli kişiler fotoğrafları ısrarla ve yeniden yayınlayarak hemşerilerimizi rencide etmiş ve etmeye de devam etmektedirler.

 

 Ben, hem sosyal medya hem de görsel medyada, yapılan bu yanlışlıktan dolayı bilgim dışında olmasına rağmen bizzat ÖZÜR DİLEDİM. Ve bu özrüm yerel bütün Tv kanallarının haber saatlerinde geniş yer buldu.

 

 Sonuç olarak bilgim dışında yapılmış olan bir yanlış fotoğraf servisini bahane edip sosyal medya hesaplarında ve yazılı medyada Sosyal Kart projesini küçük düşürmeye ve yok saymaya çalışan, eleştiri yapan, bunu şov olarak değerlendiren insanlar bilsinler ki yayınlandıktan 20 dk sonra kaldırılmış olan fotoğrafları yayınlayarak hemşerilerimizi rencide eden ve bunu gerçekte şova dönüştüren kendileridir. Bizler hemşerilerimize hizmette asla geri adım atmayacağız. Çalışma şevkimizden heyecanımızdan ve sosyal projelerimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image