Arama

Yıldırım'ın "Yersen" tepkisinin ardından bugün kritik görüşme yapılacak

7 yıl önce

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın Türkiye ziyaretinde, YPG'ye silah yardımından Fethullah Gülen'in ABD himayesi altında tutulması, FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan aranması ve Halkbank üst düzey yöneticisinin New York'ta gözaltına alınması gibi pek çok başlık masaya yatırılacak. Tillerson, muhalefet temsilcileriyle görüşmeyecek. Görüşmelerde öne çıkacak başlıklardan biri ise Rakka operasyonu...

Yıldırım'ın "Yersen" tepkisinin ardından bugün kritik görüşme yapılacak
ad image
ad image

 

Kayınpeder Ali Yaşar Çam : Tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan Ağırlaştırılmış Müebbed Hapis + Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 5 Yıl ceza aldı. Daha sonra iyi halden dolayı Müebbed Hapis + 5 yıl olarak ceza aldı.

Koca Hasan Şükrü Çam : Tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan Ağırlaştırılmış Müebbed Hapis + Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 5 Yıl ceza aldı. Daha sonra iyi halden dolayı Müebbed Hapis + 5 yıl olarak ceza aldı.

Kayınbirader Ahmet Çam : Cinayetin işlendiği tarihte 18 yaşından küçük olduğu göz önünde bulundurularak Tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan 20 Yıl + Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 3 Yıl 4 Ay ceza aldı.

Müge Anlı sunduğu ve hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 5 Mayıs perşembe akşamı ekrana gelen bölümde Nazmiye Çam cinayeti çözülüyor. Yargıtay bugün yapacağı görüşme sonrası Hasan,Ahmet ve Ali Yaşar Çam ile ilgili kararını açıklayacak. 

Trabzon'da meydana gelen cinayette 1 yıldır Müge Anlı çözmeye çalışırken 7 yıllık bir dava devam ediyor. Nazmiye Çam, 2 Kasım 2009 

tarihinde oğlunu okuldan aldıkdan sonra kaybolan talihsiz kadın Vakfıkebir ilçesinde cesedi bulunmuştu. Zihinsel Engelli oğlu ise başka bir köyde tek başına dolaşırken yakaladı. Bu süreçten sonra bir türlü karara bağlanamayan dava Müge Anlı sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşındı. Müge Anlı hem Nazmiye Çam ailesiyle hem eşinin ailesiyle uzun bir süre uğraştı. En sonunda Hasan,Ahmet ve Ali Yaşar Çam gözaltına alınmıştı. Nazmiye Çam ailesi, anne babası,Ahmet ve Ayla Çam Trabzon'dan canlı yayınla Müge Anlı programına katıldı.

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image