Arama

Yunanistan Başpiskoposu’ndan skandal ‘Cami’ açıklaması

7 yıl önce

Her fırsatta ‘Özgürlük, Eşitlik’ gibi kavramları savunan Yunanistan Başpiskoposu İeronimos, Atina’ya cami inşa edilmesi ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Endişelerinin bulunduğunu ifade eden Başpiskopos, bu konuda acele edilmemesi gerektiğini söyledi. İeronimos, bu küstah açıklamaları sosyal medyada kısa sürede büyük tepki topladı.

Yunanistan Başpiskoposu’ndan skandal ‘Cami’ açıklaması
ad image
ad image

Yunanistan Başpiskoposu İeronimos’tan Atina’ya yapılması planlanan cami ile ilgili skandal bir açıklama geldi.

Özel bir televizyon kanalına konuşan İeronimos, Yunanistan’ın başkenti Atina’da cami yapılmasına önceden olumlu baktığını, ancak ülkede son zamanda yaşananlar nedeniyle artık bununla ilgili çekinceleri bulunduğunu savundu.

‘MÜSLÜMANLAR BURADA KALICI İSE HAKLARI VAR, GEÇİCİ İSELER NE GEREK VAR’

Yunan Kilisesi’nin bu konuyu incelediğini belirten İeronimos, ülkede bulunan Müslümanların durumunun ne olacağı konusu açıklığa kavuşuncaya kadar cami inşaatının ertelenmesini istedi.

Hadsizliğin dozunu artıran İeronimos, “Acele etmemeliyiz. Camiyi kimlere yapacağız? Bu insanlar ne yapacak? İbadet mi, yoksa camiler cihatçılık ve köktendincilik okulu mu olacak? Tüm bunları kim kontrol edecek. Ülkedeki Müslümanların durumu açıklığa kavuşuncaya kadar ertelenebilir. Burada kalacaklarsa hakları var. Ancak, geçici iseler ne gerek var. Hiçbir şey yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

IOANNİDİS: EĞER BURAYA CAMİ YAPMAK İÇİN İŞ MAKİNELERİNİ GETİRİRLERSE…

Cami için ayrılan askeri bölgenin evsiz Yunanlar için olduğunu ve Yunan toplumunun Müslümanlaşması tehlikesi olduğunu savunan Ioannidis, “Eğer buraya cami yapmak için iş makinelerini getirirlerse, şoförü yerinden çıkarır ve burayı basketbol sahası yaparım. İstedikleri kadar biber gazı sıksınlar, sonrasında da cesetler için poşet getirsinler” dedi. Ioannidis, Persler ve Yunanlar arasındaki Termopylae Muharebesi’ni de hatırlatarak “Burası bizim için Termopylae” ifadelerini kullandı.

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image