Arama

'Zürafa Şakir' muradına erdi...

7 yıl önce

"Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki erkek zürafa "Şakir"e 16 yıldır aranan eş bulundu."

'Zürafa Şakir' muradına erdi...
ad image
ad image

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki erkek zürafa "Şakir"e 16 yıldır aranan eş bulundu.

Yüzölçümü ve barındırdığı türler bakımından Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada dördüncü sırada yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bugünlerde "tatlı bir telaş" yaşanıyor.

Hayvanat bahçesine getirildiğinde 3 yaşında olan zürafa "Şakir"e, aradan geçen 16 yılda, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde yapılan eş bulma çalışmalardan sonuç alınamıyordu. Bu nedenle "müzmin bekar Şakir" olarak tanınan zürafa için yapılan girişimler, sonunda başarıya ulaştı.

Ankara'dan Kayseri'ye gönderildiği belirtilen dişi zürafanın, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne getirilmesi için çalışma başlatıldı.

Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne getirilmesi beklenen dişi zürafa ile "Şakir" için "düğün" hazırlıkları başladı.

Gelin adayı için Şakir’in kaldığı barınak yeniden düzenleniyor. Ayrıca, düğün günü davetlilere tatlı ve şeker dağıtılırken, dişi zürafaya "gelinlik" de giydirilmesi planlanıyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image