Arama

Ak Parti Aday Adayı Demirbağ’dan EBMC’ye ziyaret

9 yıl önce

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihat Demirbağ, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ak Parti Aday Adayı Demirbağ’dan EBMC’ye ziyaret
ad image
ad image

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılanan Demirbağ; aday adaylığı ve seçim sürecini değerlendirerek, başkan ve üyelerle Ak Parti’nin milletvekili kriterlerini tek tek ele aldı.

 

Elazığ’da 44 yıl boyunca ticaretle uğraştığını anlatan AKP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihat Demirbağ; “44 yıl ticaretle uğraştım. Siyasete girip şansımı değerlendirmek istedim. Mevcutlardan çok daha iyi milletvekilliği yapacağıma inanıyorum. Takdir Allah’ındır, hayırlara vesile olsun. 5 yıl medya patronluğu da yaptım. Hiç kopmadığım basını ailem gibi görüyorum. Ticari yönden 20 yıldır Mis Holding yönetim kurulu başkanıyım. 44 yıllık ticaret hayatımda sadece 2 yıl zarar ettim. O 2 yıllık zararı da kendi içimizde kapattık. Zarar ettiğim 2 yıllık süreçte ‘iflas etti, kaçtı, parası yok’ diyenler oldu. Bu insanların bakış açısı tabi ama aslında öyle bir şey yok. İflas yok sadece nakit akışımız bozuldu o dönem. Borçlarım için mallarımı sattım, borçları da dağıttım. Seçim için gezerken her dostum çevresine aday adaylığımı söylemesini istiyorum çünkü temayül yoklaması için bu çok önemli. Benim Elazığ için yaptıklarım ortada. Elazığ için büyük kazanım olan Misland orada duruyor, sadece sahibi değişecek. Ayrıca kamuoyunda yanlış bilinen bir konuyu da sizlerin aracılığıyla düzelteyim.  Soyadımdan dolayı akrabalığım olduğu söylenen Zülfü Demirbağ ve Enver Demirbağ’la bir akrabalığımın olmadığını ve Elazığ merkez doğumlu olduğumu belirtmek isterim.” dedi.  

 

EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ettiğin Nihat Demirbağ’a seçim süreci boyunca başarılar diledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image