Arama

Av.İbrahim Gök Tanıtım Bedelini İhtiyaç Sahiplerine Verecek

9 yıl önce

Halen MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Olan Av. İbrahim Gök, Davamız Elaziz Sevdamız Elaziz! Diyerek AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Av.İbrahim Gök Tanıtım Bedelini İhtiyaç Sahiplerine Verecek
ad image
ad image

Elazığ’ın önemli iş adamlarından olan, farklı sektörlerde de başarılı grafiği ile dikkatleri çeken, farklı dönemlerde MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığını da Türkiye’ye model teşkil edecek performansı ile il ve ilçeler bazında sektörel analiz verilerine dayalı proje tabanında çalışmalar yanı sıra müteşebbis yönünün il/ülke dışına taşan vizyonu ve icrasıyla (Savunma Sanayi Projesi-İran ile olan ticari münasebet vb) Elazığ’ı ülke gündemine oturtan halen MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı olan Av. İbrahim GÖK, yakın çevresinin ısrarına daha fazla dayanamayıp kuruluşundan bu tarafa hizmetinde olduğu Ak Parti saflarında “Davamız Elaziz Sevdamız Elaziz!” diyerek, sevdalısı olduğu ve kuruluşunda ki isme olan hassasiyeti ile telaffuzunda yer alan “ELAZİZ” isminin mana derinliğine odaklanarak, Küresel Güç savaşlarının yaşandığı, küresel boyutta yeni dengelerin oluşum sürecinde ağırlığı her geçen gün artan Yeni Türkiye’de Elazığ’ı hak ettiği yere taşıma hedefiyle Milletvekili Aday Adayı olma yönünde müracaatta bulundu.

                                

Adaylık başvurusu münasebetiyle yaptığı açıklamasında;

Aziz Milletimizin, merhamet yüklü sevdasının yeryüzünde; sulhun, selametin ve adaletin yeniden tesisini sağlamak hususunda iradesine vurgu yaptığı konuşmasında, Ortadoğu’da yaşanan kaosun arka planındaki güçlere yaptığı vurgudan Afrika’daki mazlumlara, Filistin’den Uygur Türklerinin feryatlarına, Bosna’da, Kırımda ödenen bedellerin ağırlığına dikkat çekerken, yaşanan olumsuzlukların giderilmesinin dün olduğu gibi yine Aziz Milletimizin sağlayacağını, “…özgürlüklerin ve sistemlerin yeniden tanımlanması gerekmekte olup, bununda hayata geçirilmesi güçlü ve adil bir Türkiye’nin varlığı ile mümkün olacağı, bunun da yeni bir anayasa ve özellikle başkanlık sisteminin bir an önce hayata geçirilmesi bu yolda atılacak en önemli adımlardan biri olacağı tespiti ile dikkat çekti.

                                

Konuşmasına “…bu mübarek şehrin, ülkesinin ve dünyanın geleceği adına gösterdiği samimi teveccühün karşılığı olan “her yönüyle kalkınmış bir Elaziz” özlemi ana düşüncemizdir. Geçmişte bölgesinin motor gücü ve önemli bir şehri olmasına rağmen, Elaziz’in çevresindeki illerin gerisinde kaldığıtespiti ile devam ederken, Mermer, krom, bakır gibi yer altı zenginliklerine, kış ve yaz turizminin yapılabileceği tarihi ve doğal güzelliklerine sahip mekanlarına, kayısı, üzüm gibi hemen hemen her çeşit kaliteli tarımsal ürünlerin yetiştirilebildiği verimli topraklarına, hayvan yetiştiriciliğinin yapılabileceği alanlara, ulaşımdaki avantajına ve Ortadoğu’ya açılan stratejik konumuna ve ahlâklı ve çalışkan insanlarına sahip olmasına gerileyen bir seyir izleyen Elaziz’in olması gereken yeri elbette bugünkü yeri olmadığını, sanayileşmenin hak ettiği noktada olmadığı,değerlerimizin yeterince kullanılamadığı  ve bu nedenle de işsizliğin birinci sorun haline geldiği,sorunların her geçen gün arttığı bu şehrin her gün yavaş yavaş ölmesi ve ölümüne seyirci kalınması elbette kabul edilemez” bulduğunu ifade etti.

                                

Açıklamasının devamında; “…Hem Türkiye’nin hem de Elaziz’in özlenen ve beklenen noktaya ulaşmasında alınacak görev ve sorumluluk, elbette şerefli, ama bu derece de ağır, zor bir görev ve sorumluluktur. Onun için; uykuyu unutup, çalışacak, üretecek, koşacak, samimi, fedakâr, vefakâr Elaziz sevdasını taşıyan bir ruha ihtiyaç olduğuna olan inancını ifade etti.

                                

“Bu zorlu yolda size; mazlumun gözyaşında olacağıma, Türkiye’nin ve Elaziz’in  menfaatlerini her türlü menfaatin üstünde tutacağıma, klasik milletvekili imajına sahip olmayacağıma, herkese kapımın sonuna kadar açık olacağına, sorunların çözümünde gayret ve samimiyetimle çalışacağıma, Milletimin değerlerinden uzaklaşmayacağıma, daima sizlerle iç içe olacağıma  söz veriyorum” diyerek devam ettiği açıklamasında;

                                

“Biz bu dönem sizlere kendimizi tanıtma adına yapacağımız tüm masraflarımızı ilimizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Mamuratül aziz vakfına bağışlayacağımızı belirtmek istiyorum.” Derken, propagandaya ayrılması beklenen parayı hayır yolda tasadduk etmeyi tercih etmesi ile fark yaratan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Elazığ’ın önemli iş adamlarından Av. İbrahim GÖK farklı duruşu ve siyasetteki fark yaratan bakış açısı ile rakiplerine de Türkiye’ye de model teşkil eden bir duruş sergilemesiyle dikkat çektiği açıklamasında;

                                

Çıktığımız Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylığı yolunda, Yüce Rabb’imden rahmet ve yardımını niyaz, sizlerden dualarınızı diliyorum. Allah (C.C.) mahcup etmesin, Hayırlara vesile olması selam ve duasıyla… Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

                                

Cümleleri ile mensubu olduğu Ak Partiden Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image