Arama

Başkan Yanılmaz’dan Gençlere Başarı Dileği

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yazılı bir açıklama yayımlayarak YGS sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yanılmaz’dan Gençlere Başarı Dileği
ad image
ad image

İnsanların yaşamı boyunca birçok sınavla karşı karşıya kaldığını ifade eden Başkan Yanılmaz “Gençlerimizin başarısı hepimizin olduğu gibi bizleri de mutlu edecektir, ancak her ne kadar sınavlar büyük önem taşısa da sınavların yanı sıra önemli olan kişilerin topluma ve ailesine faydalı bireyler haline gelmesidir ”dedi.

 

Başkan Yanılmaz Pazar günü gerçekleşecek YGS sınavı için belediye olarak bütün tedbirleri aldıklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı.

 

“Sınavın gerçekleşeceği tüm merkezlerde gürültü olmaması adına ekiplerimiz teyakkuz halinde olacak. Sürücülerin sınav esnasında klakson çalmaması, Pazar günü belediye ekiplerinin sınav yapılan okullara yakın cadde ve sokaklarında hiçbir çalışma yapılmaması, yine sınav merkezlerine yakın inşaatların faaliyetlerinin durdurulması yönünde tedbirleri aldık.

 

Tüm amacımız; gençlerimizin dikkatlerini dağıtmadan sınavdaki başarı oranlarını artırmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin bir yıl boyunca hazırlandıkları YGS sınavında kendilerine başarılar diliyorum.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image