Arama

MTTB Elazığ Şubesi'nden AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban'a Ziyaret‏

9 yıl önce

Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şubesi AK Parti Elazığ 5. Olağan Kongresi ile göreve gelen Nusret Çoban'ı ziyeret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MTTB Elazığ Şubesi'nden AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban'a Ziyaret‏
ad image
ad image

MTTB Elazığ İl Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte yaptıkları ziyarette Nusret Çoban'a yeni görevinin hayırlı ve başarılı olması dileğinde bulunuyoruz ve tebrik ediyoruz dedi. İl Başkanı Nusret Çoban'ın seçilmesinin Eskimez MTTB'li olması sebebiyle kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Ali Özgül Elazığ için Manevi değerlere sahip gençliğe önem veren değerli bir ağabeyimizin gelmesi bizleri memnun etmiş ve Şehrimiz adına umutlandırmıştır dedi.
 

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban ise Başarılı bir Kongre geçirdikten sonra hızla çalışmalara başladıklarını belirterek Projeler ile Elazığ'a hizmet için burada olduklarını belirttiler. STK'ların önemine vurgu yaparak özellikle Milli Türk Talebe Birliği yeni gençlik için bir umut ışığı olduğu belirterek çalışmalarda başarılar diledi. Öğrencilik döneminde kendisinin de bulunduğu MTTB'deki anılarından bahseden İl Başkanı Nusret Çoban gençliğe yapılacak her türlü projenin ve yatırımın destekçisi olacağını belirtti.
 

Ziyaretin ardından MTTB'nin ÇATI Dergisini takdim eden Başkan Ali Özgül, Yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını ve Elazığ başta olmak üzere 81 ilimizle birlikte İslam coğrafyasına umut ışığı olmaya devam edileceğine inanıyoruz dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image