Arama

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi Seminerlerini Sürdürüyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından farklı kesimlere yönelik eğitim seminerleri, yoğun katılımlarla sürdürülüyor.

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi Seminerlerini Sürdürüyor
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi’nce Karşıyaka Lisesi’nde, gençlere yönelik “Madde Bağımlılığı Semineri” gerçekleştirildi.

 

Karşıyaka Lisesi’nde düzenlenen seminerde gençlerle buluşan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, “Mutlu olmak, başarılı olmak için hayatlarınızdan ‘keşkeleri’ azaltın. Çeşitli suçlardan dolayı özgürlüklerini yitiren insanların en çok kullandığı sözcük ‘keşkedir.’ Hayatınıza ‘iyi ki yaptım’ları artırırsanız başarılı oluşunuz.” tavsiyesinde bulundu.

 

BİR SEMİNER DE AİLELERE

 

Öte yandan Aile Psikolojik Danışma Merkezi’nce bir eğitim semineri de Av. İbrahim Gök Ortaokulu’nda ailelere yönelik olarak düzenlendi. Ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Aile İçi İletişimde Anne-Baba Tutum ve Davranışları’ konulu seminerde konuşan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, ‘İnsanın ana vatanı çocukluğudur’ vurgusundan yola çıkarak, “Çocuklarımızla konuşurken zannediyoruz ki hiçbir şey anlamıyorlar. Bugün sahip olduklarımız çocukluk döneminde ailelerimizden edindiğimiz kazanımlardır. Çocukluk döneminde kazandığımız davranışları, yetişkinlik döneminde kullanırız. İnsanın temeli, çocukluk yıllarında oluşur” dedi.

 

Çocukların birey olarak yetişmesinde belirleyici faktörlerin başında anne ve babanın rol model olduğuna vurgu yapan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, çarpıcı örneklerle ailelere doğru rol model olabilmenin yollarını anlattı. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image