Arama

Elazığ'da Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde merkezde görev yapan 38 mahalle muhtarına yönelik, ‘Bilgisayar Kullanımı ve Sosyal Medya Kullanımı’ kursu başlatıldı.

Elazığ'da Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi
ad image
ad image

EBEGEM bünyesinde 7’den 70’e toplumun farklı kesimlerine yönelik teknoloji kullanımının yaygınlaşmasına yönelik eğitimlere bir yenisi eklendi. Uzman eğitmenler tarafından muhtarlara yönelik verilen eğitimlerle muhtarların, teknolojik gelişmelere uyum sağlamaları ve iletişim teknolojileri ışığında daha verimli, daha kaliteli, daha etkin hizmet sunmalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

 

Toplamda 20 saat sürecek olan eğitimlere iki ayrı gurup halinde katılan muhtarlar, temel bilgisayar eğitiminden başlayarak, büyük bir heyecanla gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından muhtarlara Elazığ Belediyesi onaylı Katılım Belgesi verilecek.

 

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yerel yönetimler bünyesinde kurulan Muhtarlıklar Müdürlüğü aracılığıyla, muhtarlarımızla sorunların tespiti, çözümü ve koordinasyonu noktasında çok önemli bir adım atılmıştır. Sorunların aha etkin ve kısa sürede çözüme ulaştırılmasına katkı sağlamak adına merkezde bulunan 38 mahalle muhtarımızın iletişim teknolojilerini daha etkin kullanımına yönelik EBEGEM bünyesinde ‘Bilgisayar Kullanımı ve Sosyal Medya Kullanımı’ kursu başlatılmıştır. Bu kursu tamamlayarak, iletişim teknolojileri açısından donanımlarını artıran muhtarlarımıza kurs bitiminde çağın en önemli teknolojik aracı olan birer adet bilgisayar hediye edilecektir. Böylece mahalle muhtarlarımızın daha etkin ve hızlı hizmet sunmalarına destek sağlanmış olacaktır” denildi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image