Arama

Elazığm Emniyet Müdürlüğü Yarınlarımız Çocuklarımız Projesi Kapsamında Karadeniz Gezisi Düzenledi

8 yıl önce

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında Karadeniz turu düzenledi.

Elazığm Emniyet Müdürlüğü Yarınlarımız Çocuklarımız Projesi Kapsamında Karadeniz Gezisi Düzenledi
ad image
ad image

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında kabul edilen “Yarınlarımız Çocuklarımız” isimli proje dâhilinde, Elazığ Merkez'de Dezavantajlı Mahallerde bulunan ortaokul düzeyinde öğrenciler arasından maddi imkânsızlıklar nedeniyle daha önce hiç şehir dışına çıkmamış, derslerinde başarılı olan 40 öğrenci ile Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun ve Amasya illerine yönelik Karadeniz gezisi düzenlendi.

 

06-10 Mayıs 2015 tarihlerini kapsayan gezi süresince, Sarp Gümrük Kapısı, Arhavi Çifte Köprü ve Mençuna Şelalesi, Rize Ayder Yaylası, Çamlıhemşin, Gelin Tülü Şelalesi, Şenlik Düzü ve Kalegon Mevki, Rize Bez Atölyeleri, Trabzon İlinde Uzungöl, Meryem Ana Deresi, Sümela Manastırı, Atatürk Köşkü, Ayasofya Müzesi, Samsunda Bandırma Vapuru, Onur Anıtı, Tütün İskelesi, Amasya’da Tarihi Saat Kulesi, Şehzadeler Parkı, Mumyalar Müzesi, Yıldırım Beyazıt Camii, Minyatür Amasya Müzesi ve Ferhat İle Şirin Müzesi gezilerek, bir gece Ayder Yaylası, bir Gece Trabzon ve bir Gece Samsun ilinde konaklama yapıldı.

 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gezi süresince keyifli ve eğlenceli zaman geçirmeleri, farklı kültür ve medeniyetleri görmeleri sağlandı.

 

Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler aralıksız devam edecektir. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image