Arama

Genel seçim 2017: Seçmenler ankete gidecek

6 yıl önce

İngiltere genel seçimlerinde yapılan oylama, ülke çapında 40.000'den fazla sandık merkezinde yapılmaktadır.

Genel seçim 2017: Seçmenler ankete gidecek
ad image
ad image

 

Anketler Perşembe günü BST 07: 00'de açıldı, oy başladıktan sonra saat 22: 00 BST'de sona eriyor.
Toplam 650 Westminster milletvekili seçilecek ve yaklaşık 46.9 milyon kişi oy kullanacak.
Bu, 46,4 milyon kayıtlı seçmen olduğunda 2015'te yapılan son genel seçimlerden çıktı.

2015 genel seçimlerinde toplam seçmen sayısının% 16,4'ünü oluşturan posta yoluyla oy kullanılmıştı. Teslim edilmemiş posta yoluyla oy kullanan insanlar bunu elle kendi yerel seçim merkezlerine teslim edebilirler.
Muhafazakârlar, 650 sandalyeden 331 kazandığında 2015'te toplam katılım 2010'dan% 66,4'e çıktı.
Çoğu sandık istasyonu okullarda, topluluk merkezlerinde ve mahalle salonlarında bulunur ancak barlar, çamaşırhane ve okul otobüsü geçmişte kullanılmıştır.
Polis, son terör saldırılarından sonra silahlı subayların bazı bölgelerdeki devriye gezileri de dahil olmak üzere sandık istasyonlarında güvenliği arttırdı.

Gece yarısı boyunca bir avuç dolara karar verileceği ve nihai sonuçların Cuma öğleden sonra olması bekleniyor.
Alışılmışın dışında, yerel seçimler aynı anda gerçekleşmiyor, bu nedenle sonuçlar son genel seçimlerden önce başlayabilir.
2015'te bildirilecek ilk yer, BST 22: 48'de Houghton ve Sunderland South idi.
Avam Kamarasında çoğunluğu oluşturmak için bir taraf 326 sandalye kazanmalıdır - 2015 yılında Muhafazakâr çoğunluk 13: 34 BST kadar doğrulamamıştır.

Hava tahmini Perşembe günü güneybatı İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler'de yağış içindir ve güneydoğu İngiltere bulutlu ve kuru kalır.
Anketler 22:00 BST'de kapanıyor ancak yetkililer, şu anda bir anket istasyonu kuyruğundaki herkesin kendi oylamalarını yapabilmesi gerektiğini söylüyor.
David Dimbleby'nin öncülüğünde olan BBC'nin ana seçim programı 21:55 BST'de başlıyor ve canlı yayınları çoktan sayılıyor.
Dimbleby, 10'uncu seçim gecesinin yayınını ön plana çıkaracak ve Mishal Husain, Emily Maitlis, Jeremy Vine ile bir araya gelecek.

Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda kendi geceleme programlarına sahip olacak, ancak 9 Haziran'da saat 07: 00'dan itibaren Huw Edwards'a katılacak.
Radyoda, BBC Radio 4'ün gecede yayınlanması Jim Naughtie ve Carolyn Quinn'in ev sahipliğinde olacak.
BBC Radio 5 canlı olarak, gece şovu Stephen Nolan ve Emma Barnett'ın ev sahipliği yapacak.
Gelecekleri sonuçların kapsamlı bir şekilde ele alınması BBC siyasetinin çevrimiçi canlı sayfasında ve ön sayfa skor kartında, ülkenin dört bir yanındaki büyük hikayelerle ve muhabirlerin analizi ile gerçekleşecek.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image