Arama

Minik Aksa Nur’dan örnek davranış

8 yıl önce

BATMAN - Batman'da 6 yaşındaki bir çocuk biriktirdiği harçlığını yetimlere verilmek üzere hayır kurumuna bağışladı.

Minik Aksa Nur’dan örnek davranış
ad image
ad image

Batman’da 6 yaşındaki Aksa Nur Gültekin’den örnek bir davranış geldi. Minik Aksa Nur, biriktirmiş olduğunu harçlığını Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Gıda Bankasına bağışladı.

Minik Aksanur, harçlığından biriktirdiği 181 TL’yi, yetim çocuklara ulaştırılmak üzere Umut-Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın’a teslim etti.

Yaptığı bağıştan dolayı çok mutlu olduğunu belirten minik Aksanur, herkesi fakir ve muhtaçlara yardım etmeye çağırdı.

Batman Umut Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın ise “Aksanur, kumbarasını Umut-Der Gıda Bankasına getirip yetim çocuklara verilmesini istedi. Küçük hayırseverin yapmış olduğu bu davranış bizim için çok anlamlıdır. Umarım bu davranış herkese bir örnek teşkil eder. Bu tür çocuklar ve onları yetiştiren aileler var oldukça inşallah geleceğimiz aydınlık olacaktır. Allah kendisinden razı olsun, bu küçük kardeşimizi bu ahlakla büyüten ailesine de sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu.


 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image