Arama

Moscovici: Anlaşma, İkinci Program Gözden Geçirmenin Hızlıca Sonuçlandırılmasının Yolunu Açıyor

7 yıl önce

AB'nin Ekonomik ve Mali İşler, Vergileri ve Gümrükler Komiseri Pierre Moscovici , Salı günü yaptığı açıklamada, söz konusu anlaşmanın ikinci program gözden geçirmesinin derhal sonuçlandırılmasının önünü açtığını söyledi.

Moscovici: Anlaşma, İkinci Program Gözden Geçirmenin Hızlıca Sonuçlandırılmasının Yolunu Açıyor
ad image
ad image

 

Borusan'ın yeni birkaç hafta içinde değerlendirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. " Yunanistan İstikrar Destek Programı ile ilgili olarak Atina'da bir gece gerçekleşen anlaşma, aylardır süren karmaşık müzakereleri takiben çok olumlu bir gelişmedir.

Yunan makamları tarafından kabul edilen bu yeni çabalar, ikinci incelemenin hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasının yolunu açtı. Bu taahhütlerin hızlı bir şekilde uygulanması Eurogroup'u bir sonraki toplantısında bu sözleşmeyi onaylamalıdır. Bu ikinci gözden geçirme Yunanistan için stratejik bir konudur; sadece Yunan ekonomisini modernize etmek için önemli reformlar yapmakla kalmaz aynı zamanda önümüzdeki yıllarda ESM programının ötesinde güvenilir bir mali yol temin eder.

Artık tüm ortakların, önümüzdeki haftalarda Yunanistan'ın borcuyla ilgili bir anlayışa ulaşmaları gerekiyor. Sayfayı, Yunan halkı için bu uzun ve zor kemer sıkma bölümünde çevirmenin tam zamanı. Bu anlaşmayla şimdi, Yunanistan ve euro bölgesi için bir bütün olarak istikrar, iş imkânı ve büyüme hikayesi yazmamız gerekiyor. " (Kaynak: ana-mpa)

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image