Arama

Ağustos, Yunan Fabrika Faaliyetini 9 Yıldan Uzun Sürdü

6 yıl önce

Yunan üretim faaliyetindeki büyüme, üçüncü ayında ard arda ay boyunca hızlanarak arttı. Yurtiçinde ve yurtdışındaki talep arttığından, firmalar iş arama ve üretim artırma hedeflerine ulaştı.

Ağustos, Yunan Fabrika Faaliyetini 9 Yıldan Uzun Sürdü
ad image
ad image

 

İmalat sanayiinde Markit'in ekonominin yaklaşık% 10'unu oluşturan Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI), temmuz ayında 50,5'ten 52,2'ye yükseldi ve Ağustos 2008'den bu yana en yüksek göstergesi oldu. 50'den büyük okumalar, faaliyetteki genişlemeyi belirtti.

Büyümedeki toparlanma, Mayıs 2014'ten bu yana en net olan yeni iş alanındaki katı bir artışın yanı sıra, ihracat siparişlerinin de bir yıl içinde ilk kez yükselmesiyle gerçekleşti.

Artan müşteri talebine ayak uydurmak için şirketler, 17 yıldan beri en belirgin hızla ağustos ayındaki dördüncü ayda personel sayısını artırdı.

Ankete göre, girdi fiyat enflasyonu güçlü seyrini sürdürürken, güçlü müşteri talebi imalatçıların fiyatlama gücünü artırarak, ortalama fabrika çıkış fiyatlarını artırdı.

Üretim arttıkça üreticiler satın alma faaliyetlerini dokuz yılın en yüksek seviyesine yükseltti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image