Arama

Atina Metro Genişleme Projesi dört teklifi aldı

6 yıl önce

Attık metrosunun Perşembe günü açıkladığı üzere , Atina metrosunu genişletmek için Yunanistan'ın 1,45 milyar avroluk (1,70 milyar dolar) bir projeye ihale üzerinde dört istekte bulunanların dörtü açıkladı.

Atina Metro Genişleme Projesi dört teklifi aldı
ad image
ad image

 

Attık metrosunun Perşembe günü açıkladığı üzere , Atina metrosunu genişletmek için Yunanistan'ın 1,45 milyar avroluk (1,70 milyar dolar) bir projeye ihale üzerinde dört istekte bulunanların dörtü açıkladı.

İlgili yatırımcılar Fransa'nın Vinci ve Siemens'li Yunan müteahhit GEK Terna; J & P Avax, İtalya'nın Ghella ve Fransa'nın Alstom'u ile; Hitachi Rail İtalya ile Yunan inşaat firması Aktor; İspanya'nın FCC'si Archirodon ve Mytilineos'la birlikte.

Devlete ait Attiko Metro, yıl sonuna kadar potansiyel müteahhitlerin kısa bir listesini tamamlayacak. Kısa listede bulunan yatırımcıların, Avrupa Yatırım Bankası tarafından Avrupa fonları ve kredileri tarafından birlikte finanse edilecek olan proje için teknik ve finansal teklifler sunmaları gerekecek.

13 km'lik genişlemenin 2019'da başlaması bekleniyor ve programa göre sekiz yıl içinde tamamlanacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image