Arama

Dinamik Dünya Galerisi açıldı

8 yıl önce

Dünya ve uzay bilimleri eğitiminde yeni bir kapı açacak olan Dinamik Dünya Galerisi, Kocaeli Bilim Merkezi’nde Bakan Fikri Işık’ın da katıldığı törenle açıldı.

Dinamik Dünya Galerisi açıldı
ad image
ad image

Braga karşısında Ivan Bebek'in yaptığı katliam konuşulurken UEFA'dan gelen bilgi ise Fenerbahçelileri adeta çılgına çevirdi... çünkü Perşembe akşam ki Avrupa Ligi maçında Ivan Bebek'in yaptığı hataları rapor etmekle görevli olan İsviçreli hakem gözlemcisi Manuel Diaz Vega'dan 8.2 not aldığı bildirildi. Vega 1996'da Fenerbahçe'nin İstanbul'da Manchester United'a 2-0 yenildiği maçı yönetmiş ve verdiği kararlarla sarı-lacivertli taraftarları çıldırmıştı. Fenerbahçe o maçtan beraberlik bile alsaydı Juventus'la beraber üst tura çıkacaktı.

 

Bu arada maçın UEFA delegesi Makedon Milovan Dukanovic'in ise maç sonrasında hakem Ivan Bebek'in önüne su şişesi atan Souza ile soyunma odası koridorlarında hakeme saldırmak istediğini iddia ettiği Volkan Şen için ekstra bir rapor hazırladığı bildirildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image