Arama

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinde Görev Dağılımı

9 yıl önce

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbettin Demirdağ, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ ve Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nun da konuk olarak katıldıkları Genel Kurul Toplantısına Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinde Görev Dağılımı
ad image
ad image

Buna göre Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanı Mehmet Topal yeniden başkanlığa getirilirken; İbrahim Menengiç Başkan Yardımcısı oldu. Cemiyetin Genel Sekterliğine Çeşminaz Öztürker, Mali Sekreterliğine Erhan Dabak, yönetim kurulu üyeliklerine de Mehtap Özer, Metin Çöteli ve Muammer Kökçü getirildiler.

 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal görev dağılımı toplantısında yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi:

 

“Cemiyetimizin yeni yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Dinamik bir ekip oluşturduk. Hepinizin bu yönetimde güzel faaliyetler yapacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Cemiyetimiz üyeleri ve aziz şehrimiz bizlerden güzel hizmetler bekliyor. Birlik ve beraberlik halinde yolumuza devam edeceğiz. Bizim tempomuza ve cemiyetin tüzüğünde belirtilen şartları kabul eden tüm meslektaşlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır. Yaptığımız her faaliyetimizde şeffaf olmaya özen göstereceğiz. Görevleriniz hayırlı ve uğurlu olsun.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image