Arama

İzzetpaşa Meydanı'nda Ücretsiz İnternet

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi şehrin merkez noktası olan İzzetpaşa Meydanı ile Belediye Merkez Hizmet binasında ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

İzzetpaşa Meydanı'nda Ücretsiz İnternet
ad image
ad image

Vatandaşlarımız, bundan böyle İzzetpaşa Meydanı'nda ücretsiz internet kullanımı keyfini yaşayacaklar.

           

Elazığ Belediyesi, günlük yaşamın en önemli ihtiyaçlardan biri haline gelen internet hizmetini, şehrin merkezi konumunda bulunan İzzetpaşa Meydanı ile Belediye hizmet binasında ücretsiz sunuyor. Elazığlılar günün her saati bu noktalarda, akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarlar üzerinden internet erişimine sahip olacaklar.

           

Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, Wi-Fi erişimi sağlayan cep telefonlarından “Elazığ Bel Wi-Fi” bağlantısını seçecekler. Ardından kendi cep telefonu numaralarıyla sisteme giriş yaparak, yönlendirmeler doğrultusunda alınacak SMS şifresi ile sisteme kayıt yaptıracaklar. Alınacak şifre sayesinde vatandaşlar, aylık 300 dakikalık ücretsiz internet hizmetinden yararlanacaklar.

           

Sunulan hizmetten büyük memnuniyet duyan gençler, günlük yaşamlarına önemli bir katkı sağlayacak ücretsiz internet hizmetinden dolayı Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkürlerini ilettiler.

           

Ücretsiz Vi-Fi hizmeti hakkında bilgi veren Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Cemil Apaydın, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'ın talimatları doğrultusunda projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

           

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, internet hizmetinin çağın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ifade ederek, "Özellikle gençlerimiz için bu uygulama anlamlı olacaktır. Günümüzde birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi konularda internetten faydalanılmaktadır. Bizler de bu ihtiyacı ücretsiz olarak karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin kalbi konumuna gelen İzzetpaşa Meydanı, farklı uygulamalar sayesinde tam donanımlı bir dinlenme mekânı haline geldi. İkram Çeşmesi ve çay ikramının yapıldığı büfelerin ardından Meydanımızda ücretsiz internet hizmeti de sunmaya başladık. Şehrimize ve özellikle gençlerimize hayırlı olsun" diye konuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image