Arama

Başkan Sabahattin Kaya’nın Mirac Kandili Mesajı

8 yıl önce

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Mirac Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sabahattin Kaya’nın Mirac Kandili Mesajı
ad image
ad image

Başkan Kaya mesajında; "Mirac; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Mirac Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin MiracKandili'ni kutluyorum.

 

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, birlik ve beraberliği pekiştirerek, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak kötülüklerden iyilik ve güzelliklere, erdeme ve eksikliklerden tamamlanmaya yönelelim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Elazığlı hemşerilerimizin MiracKandili’ni tebrik ediyor, idrak edeceğimiz Mübarek Mirac Kandilinin başta ülkemiz olmak üzere İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum‘’dedi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image