Arama

Sığır sahipleri Mumbai banliyösünde tahliye ile yüzleşti

6 yıl önce

Aarey Milk Colony'de lisans sahibi bazı sığırlar , Kent Hukuk Mahkemesinde en az 20 sığır bulunduğunu kanıtlayamadıklarında konutlarının bir bölümünü kaybetmeye karar verildi.

Sığır sahipleri Mumbai banliyösünde tahliye ile yüzleşti
ad image
ad image

 

Eyalet hükümetinin Yetkili Makamı onlara devlet tarafından tahsis edilen odaların tahliye emrini yerine getirdikten sonra bu lisans sahipleri Şehir Medeni Hukuk Mahkemesine taşınmıştı. 1953 politikasına göre, 20 veya daha fazla sığır barındıran bir kişiye geçici bir lisansla bir oda tahsis edilebilir.

Sığınaklar için ayrılan 70 konut bölgesi arasında Aarey'de ruhsatlı müdürler yer aldı, çok sayıda sakin, tahsis edilen binaları boşaltmak için emirler verildi.

Abbas Vazir, 76, 28 Ağustos 2015'te şu anda ağabeyiyle birlikte yaşadığı bir bungalov için tahliye emrini verdikten sonra yerel mahkemeyi elinden almıştı. Emir, bungalovda bulunacak kadar sığır bulunmadığını belirtti. Bu bungalov Vazir'in babasına eyalet hükümeti tarafından tahsis edildi. Vazir ve kardeşinin 1953 politikasına göre dört oda daha var.

Sözleşme Makamı ve Aarey'in CEO'su adına görünen avukat, Varir'in ve diğerlerinin , Aarey Süt Sütüne süt sağladıkları için mülkleri tahsis edildiğini ileri sürdü. Bununla birlikte bugün itibarıyla süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi. Emir, bungalovda bulunacak kadar sığır bulunmadıklarını belirtti. Bu bungalov, Vazir'in babasına eyalet hükümeti tarafından tahsis edildi. Vazir ve kardeşinin 1953 politikasına göre dört oda daha var.

Sözleşme Makamı ve Aarey'in CEO'su adına görünen avukat, Varir'in ve diğerlerinin , Aarey Süt Sütüne süt sağladıkları için mülkleri tahsis edildiğini ileri sürdü. Bununla birlikte bugün itibarıyla süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi. Emir, bungalovda bulunacak kadar sığır bulunmadıklarını belirtti.

Bu bungalov, Vazir'in babasına eyalet hükümeti tarafından tahsis edildi. Vazir ve kardeşinin 1953 politikasına göre dört oda daha var. Sözleşme Makamı ve Aarey'in CEO'su adına görünen avukat, Varir'in ve diğerlerinin , Aarey Süt Sütüne süt sağladıkları için mülkleri tahsis edildiğini ileri sürdü. Bununla birlikte bugün itibarıyla süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi. Vazir ve kardeşinin 1953 politikasına göre dört oda daha var. Sözleşme Makamı ve Aarey'in CEO'su adına görünen avukat, Varir'in ve diğerlerinin , Aarey Süt Sütüne süt sağladıkları için mülkleri tahsis edildiğini ileri sürdü.

Bununla birlikte bugün itibarıyla süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi. Vazir ve kardeşinin 1953 politikasına göre dört oda daha var. Sözleşme Makamı ve Aarey'in CEO'su adına görünen avukat, Varir'in ve diğerlerinin , Aarey Süt Sütüne süt sağladıkları için mülkleri tahsis edildiğini ileri sürdü. Bununla birlikte bugün itibarıyla süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi.

Bugün itibariyle süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi. Bugün itibariyle süt açık pazarda satılıyor. Ayna ile konuşurken Vazir'in avukatı Sunil Shukla, "Aarey'in müşterileri süt almayı bıraktı, bugün de sütü vermeye hazırız" dedi.

Ancak Kent Medeniyetleri ve Oturumlar Mahkemesi başsavcısı SB Aggarwal, "Temyizcinin babası 100 manda, dört oda ve bungalov tahsis edildi ve bundan sonra itaatkar ile kardeşi arasında eşit olarak 100 manda sattı" dedi. Temsilcinin 50 manda yetiştirmesi ve yalnızca iki odaya hakkı olduğu için, politika gereğince bungalov aşırı açıktır. "
Hakim ayrıca şunu gözlemledi: "Tesislerin artık iptal edilmiş geçici bir lisans üzerine tahsis edildiği çok açıktır ... sadece tahsisat, söz konusu politikaya aykırı değil, yalnızca geçici bir lisans üzerindedir ve iptali üzerine. Söz konusu lisans, itiraz eden kişinin mülkiyet haklarını herhangi bir mülkiyette talep edemez. "

Son zamanlarda, Aarey'in iki diğer lisans sahibi, Yüksek Mahkemede de benzer bir davayı kaybetti ve binayı boşaltması istendi. Aarey'deki kaynaklar, bu arsaların gelişme için kullanılabileceğini söyledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image